14
Незрівняний друг випікає такі мішки, коли він запрошує джентльмена відвідати
Випічка на кефірному тісті - моя окрема любов. І все, що він готує просто і швидко! Коли час працює, гості знаходяться на дверцятах, і душа вимагає щось солодке, я роблю. боксеркий Навіть начинка не потрібно ставити – вони вже неймовірно смачні. Я хочу поділитися цим рецептом з вами!
, Україна
Приготуємо мішки в духовці на кефірі і живих дріжджах. Ви можете замінити їх сухими, якщо ви хочете. За правилами 1 г сухих дріжджів еквівалентна вагою до 3 г свіжої. Але краще орієнтуватися на дріжджі, які ви будете використовувати. Зазвичай написано на пакеті, скільки борошна вони призначені для.
інгредієнти
Підготовка
Дріжджі сумки будуть грати з новими кольорами, якщо ви змащуєте тісто з деяким варенням перед скручуванням. Головне не переборщити його за допомогою начинки, щоб тісто не приступало до запікання. Моя колегія Nikolai Laduba розповіла мені, як зробити м'які сумки з пилкою всередині. Шукайте рецепт.
Якщо ви не любите тісто на дріжджах, мішки в духовці можна приготувати по-різному. Наприклад, в якості основи для тесту відмінно підійде звичайний сир. У нашому редакційному офісі Анастасія Чубар.
Я також хочу привернути увагу до незвичайного татарського балка. Я впевнений, що ви не зробили цього виду випічки до!
Для тих, хто не їсти тваринних продуктів, у нас є рецепт пісних мішків на мінеральній воді. Чудова альтернатива смачним випічкам!
Нарешті, я хочу поділитися своїм улюбленим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Неймовірно смачна схожа тістечка, приготована з душею. Що може бути краще?
Якщо ви готуєте сумочки відповідно до наших рецептів, обов'язково поділіться враженнями в коментарях. І це буде чудово, якщо ви писали свій авторський рецепт для цієї страви. Я побачу тебе!
, Україна
Приготуємо мішки в духовці на кефірі і живих дріжджах. Ви можете замінити їх сухими, якщо ви хочете. За правилами 1 г сухих дріжджів еквівалентна вагою до 3 г свіжої. Але краще орієнтуватися на дріжджі, які ви будете використовувати. Зазвичай написано на пакеті, скільки борошна вони призначені для.
інгредієнти
- 600г пшеничного борошна
- 200мл кефір
- 50 мл молока
- 75г вершкове масло
- 2 яйця
- 25г живі дріжджі
- 60г цукру
- 0,5 ч.л. солі
- мапи
- 1 жовтка і деяке молоко змащувати
Підготовка
- Перш за все прогрійте молоко трохи, і розтопіть вершкове масло. Потім просто перемішати абсолютно всі інгредієнти до однорідності, перемішати еластичне тісто і дати йому стояти тепло не менше 30-40 хвилин. Вона повинна відповідати.
- Потім загортаємо тісто, розгортаємо її в шар однакової товщини. Не варто робити це дуже тонким. Виріжте тісто трикутниками, а потім прокачати кожну з них рулеткою, починаючи з широкого боку, щоб зробити мішечки.
- Увімкніть духовку до 180 градусів. У цей час перекласти всі заготовки до сковороди, покритого пергаментним папером. Давайте мішки трохи ближче.
- Потім збиваємо жовток і молоко, змащуємо кожну сумочку з отриманою сумішшю з випіканою щіткою. Посипати сумки з маком або кунжутом на волі.
- Змішувачі для 20-30 хвилин при 180 градусах. Налаштуйте кількість часу на основі характеристик вашої духовки. Насолоджуйтесь вашим чаєм!
Дріжджі сумки будуть грати з новими кольорами, якщо ви змащуєте тісто з деяким варенням перед скручуванням. Головне не переборщити його за допомогою начинки, щоб тісто не приступало до запікання. Моя колегія Nikolai Laduba розповіла мені, як зробити м'які сумки з пилкою всередині. Шукайте рецепт.
Якщо ви не любите тісто на дріжджах, мішки в духовці можна приготувати по-різному. Наприклад, в якості основи для тесту відмінно підійде звичайний сир. У нашому редакційному офісі Анастасія Чубар.
Я також хочу привернути увагу до незвичайного татарського балка. Я впевнений, що ви не зробили цього виду випічки до!
Для тих, хто не їсти тваринних продуктів, у нас є рецепт пісних мішків на мінеральній воді. Чудова альтернатива смачним випічкам!
Нарешті, я хочу поділитися своїм улюбленим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Неймовірно смачна схожа тістечка, приготована з душею. Що може бути краще?
Якщо ви готуєте сумочки відповідно до наших рецептів, обов'язково поділіться враженнями в коментарях. І це буде чудово, якщо ви писали свій авторський рецепт для цієї страви. Я побачу тебе!
Помилка, що всі любителі роблять при переключенні пластикових вікон до зимового режиму, не робимо цього.
До зустрічі з Олександром Василієм був сірий миш, і став розкішною жінкою.