Юлію вийшов з ліфта і був прослужений, коли вона побачила, що стояв у двері квартири.

Життя часто приносить найнеприємніші сюрпризи. Особливо люди, які ви очікуєте. Це те, що сталося в героїні нашої історії сьогодні. Вона не могла уявити, що вона не могла уявити.

Редакція "Сайт" Про те, чому ви не повинні довіряти людям без пошуку.

На кухні в Вера і розповіли її сльозами в очах: "Погляд, я впевнений, що він мене обманює." Як дізнатися більше? Він приходить додому вночі, навряд чи говорить мені. Юлію не зробило часу свого життя. Не вдалося зрозуміти причину. Вона вирішила поділитися своїм найкращим другом.

Вера та Юлія навчалися разом з Інститутом. З тих пір, як вони були друзями, завжди підтримують один одного. А тепер Вера слухав її другу, намагаючись якось приховати її. Вона сказала: "Дівчина, я розумію, але я думаю, що ви параноїд." Може бути, він дійсно має проблеми на роботі? Він любив вас, так як він був студентом. Тим не менш, Юлія була впевнена в її праві. Залишилося побачити, хто став чоловіком.

Її друг вирішив не сперечатися з Юлію, але взяти її на бік. Тоді вони почали шукати можливості разом. А Юлію згадав, що не так давно Ігор сказав, що вони мали нову дівчину на роботі. Всі підозри впали на неї. На сайті компанії з’явилася жінка. Після пари склянок, напівсолодкий друг зробив план. Вони збираються дотримуватися її і довести її до чистої води.

Варто сказати, що план був спочатку приступним. Проте жінки не можуть бути зупинені. У день, коли Ігор розповів дружині, що він збирається зустрітися з друзями після роботи, вони вирішили реалізувати план. Юліа вирішила, що чоловік ховається за зустрічом з друзями, але насправді просто йде в кохану. Попереду, чекав, що підозрюваний на виїзд і вирішив слідувати за нею в машині.

Юля не знаю, що вона буде отримувати, але вона була занадто пізно відступати. Вона була так зосереджена на машині потенційної господині чоловіка, яка не помітила машину, що пішло. Вона прокинулася, коли людина збивається через її автомобільне вікно. Моя голова спінінг, але все здавалося дрібним. Повіра, яка сидить поруч з нею, також непристойна. Тоді Юлію вийшов з автомобіля, щоб поговорити з людиною. Звісно, це його автомобіль, який він зіткнувся.

Чоловік дивився більше, ніж сердитися. Він сказав: "Чи ви все правильно?" Дзвоните до швидкої допомоги? Юлія запевнила мене, що все було добре. І не дуже серйозно. Вона має невеликий відступ в її машині і людина має зламаний фари. Судденно, Юлія усвідомила, як вона була. У той момент вона ламається в сльози. Чоловік плутався і постарався в комфорт і заспокоїти її. Він запитав, що сталося.

Не знаю, чому вона прокинула її всю історію на ньому. Про мій чоловік і мої підозри і це ступне спостереження. «Це відбувається». Не хвилюйтеся, це вийде. Але немає необхідності відеоспостереження. Юлія сміхалася, вона була спокійною в серці. Вона подарувала чоловіка її номер, щоб зателефонувати, коли він виявився на суму ремонту. Я написав його номер просто у випадку. Ось де вони розщеплюють.

Після того, як Юлія вирішила, що все вийшло занадто далеко. Вона вирішила поговорити з чоловіком, але він знову сказав: Юлія, у мене є проблеми. Завдання більше, ніж я можу зробити. У зв'язку з тим, як розпочати роботу над проектом. Я трахнув втомився. Тексти пісень, а це означає: Тоді вона подумала, що вона була самою. Її чоловік просто втомився на роботі, і вона також стержає його.

Тоді жінка вирішила змінити підхід до справи. Вона припинила укладення претензій, чекаючи на нього кожну ніч з гарячою вечерею. Вона також запропонувала планувати спільний відпочинок. Її чоловік погодився, і вона переїхала в планування. Ми домовилися піти в два місяці, коли мій чоловік закінчує проект. Так, в їх будинку був гойдалий, але збалансований. Юлію вірили, що все буде добре після свята.

р

Він прийшов до кінця останнього робочого дня. Після обіду всі вона дивилась на ній. Помітили, що бос помітив це і вирішив кинути Юлію з роботи рано. Вона сказала, що ви не працюєте самостійно, і ви зіпсуєте атмосферу своїм святковим настрійм. Юлія кинулася додому. На шляху я пішов до мого улюбленого кав'ярня і взяв коробку тортів.

Приїжджала додому щасливою. Незабаром вона і її чоловік буде приховуватися на пляжі і зможе відновити свою колишньою любов'ю. Відкриті двері ліфта на її поверсі. Вона взяла крок і заморожує. На двері своєї квартири стояв чоловік, а в руках жінки. Вони поцікавили, що вони не могли чути ліфта. Підйомні двері почали закривати і вдарити жінці на руці. Вона кричуща мимовільно.

Тоді пара припинила поцілунки і перевернулася до Юлії. Тоді вона побачила, що в руках Ігоря був найкращим другом Вери. Від зради і я хотів би кричати. Вона прокидала коробку тортів на своєму чоловікові, вибігла в квартиру і захопила її вже упакована валіз. Чоловік спробував пояснити щось і сказав, що вона не розуміла Але вона не слухає.

р.

Нова сторінка Юлії виявилася і потрапила в машину. Коли вона заспокоїлася, вона не була в місті. Це просто Вера. Так вона взяла свій телефон, намагаючись знайти когось. Вона побачила останній записаний номер: людина, яка збита в її машину. Вона пам'ятала, як заспокоїла, вона розмовляла з ним. Я вирішив зателефонувати. Він відразу відповів, "Привіт. Ви означає автомобіль? Не хвилюватися, я вже зафіксував його. Я вирішив не турбувати, не потрібно грошей. й

І почув, що Юлія торкнулася і запитала, що сталося. Вона сказала йому все знову. Він запропонував його побачити. Вона не мала одного, щоб піти, тому вона погодилася. Поговорили години в рядку. Вона сказала, що вона мала схожу історію в її житті. І я консультував Юлію, щоб піти на відпочинок, оскільки все вже оплачено. Це те, що вона зробила.

На її житті вона змогла спокійно думати і відобразити. Юліа вирішила, що вона захотіла розірвати чоловіка і ніколи не бачити її другу. І вона теж думала, що може стати новою сторінкою в її житті буде цей цікавий чоловік, з яким вона незвичайно спокійна.

Це історія, в якій з’являлося про те, що з’являлося про те, що На жаль, це набагато частіше, ніж я хотів би. Я сподіваюся, що все добре підходить для героїні. Може бути вона навчиться довіряти її інтуїції. Що ви думаєте?