18
Я зроблю бункери на молоці, я не повертаю на духовці, я збираю вас.
В квартирі я проживав без духовки. Тоді я був збережений своїм улюбленим рецептом для булочок на молоці. Краса полягає в тому, що не потрібна піч для їх випічки. Я працював з паном. Виявилося такі бункери, які магазини навіть не стоять поруч. І сьогодні я хочу поділитися цим чудовим рецептом з вами.
Видання YouTube "Сайт" Повідомляємо, як випікати булочки без духовки.
Рецепт для бункерів на молочних інгредієнтах
Підготовка
Ось відео, де можна дивитися процес виготовлення бункерів.
про:blank
Рецепт бункерів на молоці врятував мене багато разів. Вони дуже пишні і м'які навіть без духовки. Каструля відмінно запечена! Вони можуть їсти замість хліба, але я зазвичай роблять домашні гарячі собаки. Деякі овочі, домашня ковбаса і серйозний обід готовий. Я сподіваюся, що цей рецепт корисний вам, як це мені.
Видання YouTube "Сайт" Повідомляємо, як випікати булочки без духовки.
Рецепт для бункерів на молочних інгредієнтах
- 80 мл води
- 80 мл молока
- 30г рослинне масло
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ч.л. цукру
- 5g сухих дріжджів
- 1 яйце
- 350г борошна
Підготовка
- Робимо тісто. У невеликій ємності залити воду і молоко. До них додати рослинне масло, сіль, цукор і яйце. Стирайте все разом. р.
- Візьміть половину борошна, додайте дріжджі до неї і перемішайте його. Борошно необхідно просіяти до цього, щоб тісто виходить пишним. Борошно залийте дріжджами на рідкі інгредієнти.
- Змішайте тісто. Він буде рідким, щоб зберегти додавання решти борошна. Необхідно бути м'яким тісто. До теплого місця необхідно відправити на годину і половину. км
- Тепер зробимо наші бункери. Посипати борошно на робочій поверхні. Проміть тісто близько 5 хвилин. Далі формуємо ковбасу з неї і ділимо її на 6 парних частин. З кожної частини тесту утворіть невелику черепицю, а потім перекручуйте в тугу трубку. Як це можна побачити в відео нижче.
Веб-сайт - Залиште сформовані бункери ще 15 хвилин під чистою тканиною. Тепер нагріваємо сковороду. Поставте бункери на сковороді, накрийте кришкою і обсмажте на повільному вогні до готовності. Займав мені 15 хвилин, щоб зробити це, але час приготування може варіюватися в залежності від сковороди. 137672р.
Веб-сайт
Ось відео, де можна дивитися процес виготовлення бункерів.
про:blank
Рецепт бункерів на молоці врятував мене багато разів. Вони дуже пишні і м'які навіть без духовки. Каструля відмінно запечена! Вони можуть їсти замість хліба, але я зазвичай роблять домашні гарячі собаки. Деякі овочі, домашня ковбаса і серйозний обід готовий. Я сподіваюся, що цей рецепт корисний вам, як це мені.
Тітка подається над рецептом для її підпису яблучного варення з цілими скибочками
Ви не можете перенести життя пізніше, навіть у нездатних випадках.