Я не купив хліб протягом 7 років, запечена і продається.

Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом швидкого дріжджового тіста, що випікають на каналі AlinaFoodDee. Дріжджове тісто в домашніх умовах Він підходить прямо в. Не застібається довгий час, пухнастий і повітряний.

Мій син любить піцу на товстій скорині. Бездротова версія з тонкою скоринкою з якоїсь причини не підходить йому. У пошуках найкращого рецепта мені довелося подрібнити багато відео, я припинив там і не пошкодив його. Тісто дуже добре виходить, він смакує себе!

Дріжджі тісто в домашніх умовах Інгредієнти
  • 200 мл теплої води
  • 200мл окропу
  • 10 г сухих швидкоактивних дріжджів (або 30 г живих дріжджів)
  • 1 ч.л. солі
  • 1 - 3 ст. цукру
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 600г борошна

Підготовка
  1. Спочатку залийте дріжджі теплою водою і викладіть її біля.

2. Візьміть 3 ст. борошна, додайте 1 ст.л. цукру і 1 ч.л. солі до борошна, а 3 ст.л. рослинного масла. Стирайте борошняну масу трохи. Залийте 200 мл окропу в неї, таким чином заваріть борошно. Тепер перемішайте тісто активно і весело. Тісто виросте прямо перед очима! Якщо потрібно тісто солодкіше, додайте ще цукор, близько 3 ст.

3. До тих пір, поки борошно не заварюється на кип'ятій воді, стає дуже теплою. Увага: не варто спекотний, щоб не завдати шкоди дріжджам! Залити дріжджову воду тут, ретельно перемішати.
  4. Тепер поступово додайте борошно. В жодному разі не додаємо все борошно відразу! Перемішайте тісто трохи, посипаємо борошном і знову. Вам може знадобитися трохи більше або трохи менше 600 г, в залежності від якості борошна.

5. Посипати стіл борошном і перемішати тісто так, щоб вона стала однорідною. М'який, не заповнюється борошном.
  6. Формуйте м'яч тесту, покладіть його в чашу і закрийте його рушником. Залиште його, щоб прийти буквально за 15 хвилин.

7. Просто подивіться, як добре вирощено тісто! Ви можете зробити хліб, смажені торти, піца, пиріжки. Дуже приємна робота!

Я пропоную вам детальне відео, в якому мила дівчина не тільки продемонструвати покроковий процес приготування тіста, але і показати вам, як випікати різні хлібні вироби з неї. Хліб, торти в сковороді і пишна основа для піци відмінно підійдуть.

про:blank

Якщо у вас є живі дріжджі після приготування тесту, ви можете безпечно заморозити їх. Читати докладну статтю про заморожування дріжджів, натиснувши на посилання.

Якщо ви некрасиво хочете обсмажити тістечка, скористайтеся рецептом цього блискавки швидкого тесту. У подарунок я прикріплюю посилання на багаті начинки для тортів. Ні гість залишить голодний і відхилений, крім того, він буде мати його пара пирогів з ним.

Бон привіт, дорогій другі! Спасибі за перебування з нами, я сподіваюся, що цей рецепт прийде в руки знову.