Що попередив манкінду з баченням Пайсію Пресвятої Богородиці

Рєверенд. Пайсіус Свята Гора - один з алдерів атоніту. Його життя було повною з чудес, які давали людям. Є тисячі оповідань про ці дива, і всі вони не можуть вписуватися в одній статті. Він лікував багато людей фізично, але лікував ще більш духовно, бо люди побачили духовний подвиг.

Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть мені, що покарана Візійна Пайсія Свята Гора. Я сподіваюся, що Бог буде прийняти вас рукою, що охоронець ангел захистить вас.

р.

Свята Пайсіоса Святої Гори «Обережіть себе маленькою дитиною, і Бог твоїй батько і попросіть Його всім вам потрібно». Коли ви йдете до Бога таким чином, ви не хочете залишити його, тому що це тільки у Бога, що людина знаходить безпеку, комфорт, невибаглива любов, поєднується з божественною ніжністю.

Молитва означає, що Христос у вашому серці, щоб любити Його з усіх ваших істот.



Так само не можна відірвати дитину від рук матері, тому не можна відірвати від молитви людини, яка розуміла своє значення. Як відчувається дитина в руках матері? Тільки ті, хто відчуває присутність Бога, і відчувати себе маленькою дитиною, можуть зрозуміти це!



Він променував багато в житті, не для себе, але для інших. Він постраждав від багатьох недуг, які він пережив з гідністю. Якби він лікував свідками, якби він загострився.

Ісус Христос і Божа Матір часто з'явилися в очах до святого, Зареєструватисяй Що сталося, що пила тортелеймона, який спостерігали страждання Пайсуя з недуг.

р.

В день лікар Пайсіус попросив похилого віку про майбутнє. Він відповів: "Тільки Бог знає майбутнього. й

Однак, знаючи про подарунок Пайсу, лікар запитав ще одне питання: «Ми чекаємо великих воєн?» Пайсіус відповів: "Ви не знаєте, що буде!"

4248040

Що ліктя виявлена нам у своїх професіях. «Росія візьме важливу роль у найбільш важливих війнах ХХ ст. Близький Схід стане аркою воєн, в якій будуть брати участь росіяни. Росія буде захищена від Бога.

Китай також увійде в війну і досягне Єрусалиму. Армія 200 млн перехрестить Євфрати. Це те, що весь світ буде бачити. Тут будуть великі зміни в Туреччині, і багато хто залишить на Месопотамію. Одна третина буде приймати християнство, ще третина буде перейшати. й



Багато слов’ян будуть жити в Туреччині, країна стане християном. Все це відбудеться після помітки - руйнування мечеті Омара. З моменту її знищення помітить початок роботи над реконструкцією храму Соломону, який був побудований на цьому сайті.

У Константинопле буде війна між росіянами і європейцями. Греція не відіграє провідну роль у цій війні, але Костянтинопле буде надана їй. Євреї матимуть допомогу європейських країн. Тоді вони стануть непристойними і покажуть себе з безшумністю і гордістю – вони спробують правила Європи. Це відбудеться, коли дві третини євреїв стають християнами.



Три православних слов'янських народів повинні злипати разом, але вони самі не розуміють це. У майбутньому вони матимуть можливість відкрити свої серця і не шукати логіку.

У першій половині ХІХ ст. Тільки любов і доброта може протистояти зла. Люди повинні злипати разом. Коли православний світ об'єднує, зло втратить свою владу.



«Європа буде розділена. Багато країн витирають на карті. Є багато страждань на шляху європейців. Стара людина сказав віруючих не боятися. Якщо є жир, він призначений для очищення. Господи буде захищати своїх дітей від поваги і нещастя, і пройдуть важкі часи, і буде така витонченість, що ви не бачили і не змогли навіть мріяти! ?

Чудові пророки цього святого дійсно приїдуть. І зараз немає сумнівів, що кожен з його слів має велике значення Розуміння майбутньогоякий вже є нашим присутнім.



Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. В даний час відбуваються великі зміни історії! В середині бою між істинними божественними значеннями і діаболічною ідеологією гріха.

Я також хочу знати, чому ви не можете судити дії інших навіть психічно. Ви думаєте, що ви думаєте про те, що ви думаєте, і подумайте багато!



Свята Пайсіоса Свята Гора була чудовою людиною. О. Профект Цей святий був записаний і написаний книгами. Але це не головне, головне, що він замовив всіх християн, щоб молитися і жити в любові і доброті, тоді будь-яка звершність буде безцінним.

Що ви думаєте про прогнози цього старого чоловіка? Ви погоджуєтесь з тим, що він говорить?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное