Ось як виправити блискавку Broken в Менше, ніж хвилина! Відео всередині.

Легка, яка почала розсіювати, не є підставою бути роздратоване і сумне. За кілька хвилин ви можете виправити ситуацію, і все, що вам потрібно, це самому. Аксесуари і плоскики або різак. Нерідко припуски блискавки тримають і трехують неприпустимо, оскільки замок перестав щільно підходити до зубів і більше не тримає їх разом.

Я пам'ятаю мій тато ремонт замка на моїй куртці, беручи за кілька хвилин, і все почало працювати краще! Так що він виходить, він зробив...

Як зафіксувати блискавку Перевірте, чи закріплюється застібка-блискавка за принципом. Якщо ви змогли його закріпити, і це не було небажання відразу, його можна відремонтувати.

2397597

Щоб зробити це, потрібно просто злегка натиснути замок до зубів блискавки, щоб верхні і нижні частини її збільшилися ближче до одного. Ретельно зробити це з двох сторін замку. Перевірте, як застібається блискавка.

Я впевнений, що ви можете. Фіксація Просто кілька п'яти! Це блискучий трюк, який завжди допомагає, якщо блиск занадто далеко. Буває, що в середині - в цьому випадку з'єднайте проблемні зуби своїми руками і вирівняйте їх з тими ж різаками.

Бітри допоможуть з бігунка Поставте застібку-блискавку в бігунку правильно і натисніть її трохи. Дивіться відео про те, як швидко зафіксувати блискавку!

про:blank

Якщо потрібно закріпити застібку-блискавку на сукні і досягти її дуже складно, використовуйте цей прийом. Довга нитка в кільці в день і застібка застібки, що тримається на ній! Ця хитра техніка може полегшити життя для багатьох жінок. Покажіть ваші друзі, що робити, якщо блискавкадо Будь-який може виправити це!