Кот-д'Ивуар

У Рівному живе гігантський кіт. Він важить близько 18 кілограмів.

«Я кіт Чарлік незвичайний. Не тільки важить майже 18 кілограмів, але і приносить удачу. Якщо він подряпинить свою спину, то успіх не буде обходити вас, сказав власник кота Ірина Олесчук.

Шарлі 6 років. Він перська. Він живе в будинку з людьми. Тварина не збивається в їжі, але їсть набагато більше, ніж звичайні коти.

«У нашій родині прокинувся перший і просить прогулянку. Потім на холодильнику стоїть охоронець. Всі. Його улюблені ласощі є курячою головкою, картоплею в уніформах, вареному кукурудзі і сало, Ірина сказала.

Незважаючи на свою вагу, кішка eagerly грає і hunts мишей. Він також знає, як подарувати голос команді.

«Дуже м'яке. Тексти пісень, а це означає: Я витяг його хвіст з ліжка, і Чарлі, коли! Не зачепив мене! Він болить, якщо ви не берете його в руки, пояснили риф.

Чарлік як дитина не відрізняється від однорічних котів. Він почав набирати вагу з трьох років.

“Що зазначили такі зміни в тілі і я не маю ідеї. Не даючи йому ніяких преміксів. Не було зроблено операції, - сказала Ірина.

3610Р. 4200Р.

Друзі Ірини часто приходять до Чарліка до важливих речей, щоб привернути удачу. Посада не вимагає грошей.

Майже рік тому в Exactly помер черговий важка кішка. 11-річний Тимофій зважився над 18 кг.