10
Що робити, якщо елемент сіється після прання
Все відбувається в житті... Після промивання деяких речей може стати парою розмірів меншою, і ніхто не імунітет. До захоплення господині є трюк, з яким можна легко розмірй
бавовняний одяг Легко повернути форму і зовнішній вигляд всього за 3 простих кроків. Що я дізнався про це зараз!
Як розтягнути шліфувальну річ
У відео ви зможете подивитися простий процес розтягування речей, які знизилися після прання. Хороші результати гарантовано!
про:blank
ЯкщозаземленняНе ставтеся! Ця хитрість зберегла більше десятків жертв у пральній машині футболки та сорочки. Подаруйте друзям цінні поради, вони будуть радіти!
бавовняний одяг Легко повернути форму і зовнішній вигляд всього за 3 простих кроків. Що я дізнався про це зараз!
Як розтягнути шліфувальну річ
- Тепла вода, дитячий м'який шампунь, великий рушник – що потрібно в процесі розтягуванняй Додайте в воду шампунь, перемішайте його.
3610Р. 4200Р. - Те, що сідають в процесі миття, слід трохи лежати в розчині дитячого шампуню.
р. - Зробіть те, що вичавити її і акуратно розкласти її на рушник.
- Прокочуйте рушник в рулоні, нехай одяг розкочується протягом 15 хвилин.
- Не прокрутіть рулон рушником, акуратно витягніть тканину. Волокно буде шкідливим після того, як вода розм'якшена шампунем, ви можете повернути одяг до свого колишнього стану з легкістю! Після ретельного розтягування залиште те, що висихати в горизонтальному положенні на рушник.
У відео ви зможете подивитися простий процес розтягування речей, які знизилися після прання. Хороші результати гарантовано!
про:blank
ЯкщозаземленняНе ставтеся! Ця хитрість зберегла більше десятків жертв у пральній машині футболки та сорочки. Подаруйте друзям цінні поради, вони будуть радіти!
"Пригода" Не робіть це після їжі, друзів. Я збережу тебе з хребта.
Маска для шкіри навколо очей: супер молодість, еластичність! Мармурова шкіра без зморшок ...