Медова вода швидко поглинається тілом і до останнього падіння: Я можу говорити про переваги протягом годин

Ви напевно вже знаєте, чому корисно пити воду на порожньому шлунку вранці. Це допомагає очистити і зазвичай підтримувати тіло в тонусі. Чи не доводять себе на пити рівнинну воду? Додайте мед! Зрозуміло, але медовий напій є одним з найбільш ефективних компонентів в програмі загального споживання.зцілення!

Приготувати медову воду Дуже легко! Для скла сирої, не кип'яченої води, досить одна чайна ложка меду. Головне, щоб добре перемішати і пити. Використовуйте тільки справжній сирий мед. І для збільшення корисних властивостей при підготовці напою можна використовувати додаткові інгредієнти, такі як прополіс, лимонний сік, мумія та інші. Регулярне споживання медової води допоможе досягти приголомшливих результатів. Ви дізнаєтеся, які

592140

Корисні властивості медової води
  1. Нормалізація процесів травного тракту
    Забудьте біль в животі і здуттям! Крім того, при регулярному використанні медового напою будь-які паразити, які живуть в шлунково-кишковому тракті.

2. детоксикація
    Застосування медової води сприяє очищенню тіла токсинів і токсинів. Ефект підвищить, якщо додати трохи лимонного соку на напій.

3. Розширення метаболізму
    Засіб прискорює обмін речовин, що сприяє боротьбі з зайвою вагою. Так, медова вода сприяє зниженню ваги!

4. Бойовий стрес
    Смачний напій сприяє швидкому відновленню нервової системи в часи стресу і критичних ситуацій.

5. Покращує стан шкіри і волосся
    Спробуйте і ви побачите, як розпочати зміни! А медова вода може просто протирати шкіру обличчя.

6. Засоби для безсоння
    Пити медову воду перед сном, забути про безсонні і ранкові болі.
    Р

7. Відновлення енергетичного поля людини
    Вважається, що центр енергетичного поля знаходиться в районі 12-доменевого кишечника, від стану якого залежить наше імунітет. Медова вода також допомагає в очищенні!

8. Зміцнення імунітету
    Як ви здогадували, якщо пити медову воду щодня, ви забудете про застуди. Ви страждаєте від хронічних бронхітів або застуди? Пити воду з медом!
    Р

Звичайно, мед, як медова вода, приносить відмінні переваги для здоров'я і вважається відмінним засобом для здоров'я. очищенняй Але пам'ятайте: максимальна добова доза природного меду становить 1 ст.л. на добу! Медова вода має свої протипоказання: якщо ви алергічні для продуктів бджільництва, це напій, на жаль, не для вас.

Від цукрового діабету, серцевої і ниркової недостатності також не слід лікування медова вода. У будь-якому випадку, якщо ви сумніваєте, чи підходить така чистка тіла для Вас, зверніться до лікаря. Здоров'я в руках!

Якщо ви впевнені, що медова вода буде корисною для ваших друзів, то діляться з ними інформацією про неї. Пити!