Я підібрав зубні палички і зануривши їх в фарбу. В результаті виходить чудовий декор.

Ми проводимо багато грошей для новорічних свят. Більшість грошей йде на приємні дрібниці - подарунки близьким, обгортання паперу, гарний декор. Так що відпочинок не вдарив кишеню багато, ви можете зберегти на щось без втрати новорічних відчуттів. У той же час ви зможете провести чудовий час!

Ми підготували для вас майстер-клас з виготовлення недорого, але свінгериСтворимо справжню історію в будь-якому будинку!

Новорічні свічники з банок Вам буде потрібно
  • Банкомати
  • свінгери
  • клей
  • шемале
  • склофарба
  • зубні шкарпетки
  • папір
  • постійний маркер

Виробництво
  1. Намалюйте картинку на папері чітким контуром. Поставте цей лист в скляну баночку. Круглий малюнок на склі маркером.
    Я підібрав зубні палички і зануривши їх в фарбу. В результаті виходить чудовий декор. р.

2. Отримати картину з баночки. Нанести клей на візерунок на склі, не пошкодивши контури. Посипаний блиск зверху. Після 3 хвилин, злегка відтініть залишилися паєтки.
    Я підібрав зубні палички і зануривши їх в фарбу. В результаті виходить чудовий декор.

3. Це як милий баночок буде виглядати.

9197511

Це було чудово, це не так? Ось ще один спосіб створення красивого свічник!

Виробництво
  1. Приклейте паперовий візерунок навколо окружності канати ззовні.

2. Далі створюють сніжну зиму. Візьміть пучок зубних паличок і копайте їх в білу акрилову фарбу. Застосувати його з точковими рухами на банці. Так само процедура може бути виконана в першому варіанті.

3. Наповніть малюнок чорною фарбою. Поставте свічку в баночку і ви отримаєте чудовий. Новорічна прикраса Немає вартості.

Весь процес можна переглянути більш детально в відео!

про:blank

Поділіться цією чудовою ідеєю з друзями, можливо, одним з них буде зробити такий чудовий подарунок для вас!