7
Батько заблокував дочку 1 протягом тривалого року і ще 6 місяців! Почати
Кожна дівчина мріє про своє чарівне королівство. Я завжди хотів будинок дерева! Це життєздатність, що батьки не були в цьому. Ця дівчина була неймовірно щаслива: її мрія прийшла!
Творчий батько вирішив створити дуже особливий номер для своєї дочки. Робота в галузі відеоігри, людина розробила свою фантазію і придумала щось дуже цікаве.
Дизайн кімнати для дівчинки
Я ніколи не перестаю сновидіння, хоча мій вік не більше дитини. Поділитися з друзями
Творчий батько вирішив створити дуже особливий номер для своєї дочки. Робота в галузі відеоігри, людина розробила свою фантазію і придумала щось дуже цікаве.
Дизайн кімнати для дівчинки
- Це те, що дитяча кімната виглядала як до реконструкції. Я бачу білу стіну!
- Неймовірний проект Татусь почався з звичайного грубого малюнка.
- І ось планування майбутнього красивого приміщення, на якому Тад провів 18 місяців і майже 4000 євро. Тексти пісень, а це означає: Але нічого не тече для дочки!
- Мій батько розрахував кожен нюанс. Чоловічий підхід до бізнесу не переносить гріхів!
- Так виглядає залізний каркас конструкції.
- Тонка дротяна сітка витягується над залізною рамою. Очі дівчини горять з антипом магії!
- Дерево починає приймати на своїй звичній формі. Для того, щоб дитяча кімната була добре захищена, батько приділяв велику увагу безпеці.
- Дерево повністю покрите папіє-машею. Ми можемо запустити креслення!
р. - Дад спробував дати дерево природний вигляд: навіть мох виглядає як реально.
- Дочка вже сидить в дерево, абсолютно щаслива. Це місце з найкрасивіших дитячих снів!
- Є навіть птах на гілці. Маленький номер для дівчинки. Він прикрашений безліччю цікавих деталей.
- Хороші метелики в дереві. Подумав, що це все!
Габаритний зображення - Магічні речі в дитячій кімнаті - хороша допомога для розвитку дитячої фантазії.
- Просто вдихає від такої краси!
р. - У такому номері ви хочете вірити в все добре і насолоджуватися щодня. Якщо був День Нагороди, цей чоловік обов'язково отримає його!
- Дуже дякую! Чудовий. Інтер'єр дитячої кімнати для дівчинки Я хочу показати всі батьки...
893302
Я ніколи не перестаю сновидіння, хоча мій вік не більше дитини. Поділитися з друзями
Всі діабетики мають право дізнатися це! Діабет бояться вогню.
Китайський лікар: Про нас Остеохондроз не схожий на ...