14
Чому ви додаємо оцет при варці рису?
Цей шеф-кухарі розкажуть лише кілька, але я зумів взяти на себе шматок цінного досвіду від одного майстра кухні. Якщо додати одну або дві чайні ложки оцту до рису, Каша буде білосніжна і крихтай Як кажуть, рис до рису. Рис розсипається як крихти на столі. Якщо у вас є сірий, забутий рис на кухні, спробуйте приготувати його таким чином.
Вдаючись до невеликих хитрощів, можна приготувати будь-яку страву відмінно. Насичений смак, приємний аромат, чудовий сервіс - гріх не використовувати ці блискучі кулінарні поради для найкращого результату!
Кулінарні трюки
Якщо ви знайдете цікаву КукурудзаПоділіться своїми близькими. І пам'ятайте: любов є основним інгредієнтом в рецепті будь-якої страви.
Вдаючись до невеликих хитрощів, можна приготувати будь-яку страву відмінно. Насичений смак, приємний аромат, чудовий сервіс - гріх не використовувати ці блискучі кулінарні поради для найкращого результату!
Кулінарні трюки
- Біле вино в соусі можна замінити 2 ч.л. цукру розтоплюється невеликою кількістю оцту. Експеримент з соусами: всього 1 ч.л. соєвого соусу в супі або тушковані значно поліпшить смак страви!
- Для того щоб м'ясо було дуже м'яким і обсмаженим, потрібно потерти його соди і розмістити її в холодильнику протягом декількох годин. Потім м'ясо слід добре промити з соди і варити в звичайному вигляді. Це ніжне блюдо!
- Конструкція для більшості млинці! Після приготування тесту потрібно дати йому «постоюватися» за годину, а тільки потім варити млинці.
- Риби Не буде розпадатися при смаженні, якщо засолити його 15 хвилин до готування.
- І смажені Смакує краще, кладемо шматок лимона з скоринкою в сковороді.
- Не відкинуте смажені шматочки, що застрягають на каструлю! Це диво інгредієнт, який зберігає основний смак і запах страви. Залити воду, вино, бульйон або соус в каструлю, ретельно відокремити обсмаження з каструлі і додати в основну страву.
- пельмені Вони ніколи не відварять, якщо змастити краю тесту жовтком! Я думаю.
- Найсмачніший спосіб приготування капуста - вишийте його в молоці. Навіть ті, хто любить капусту!
- Якщо варити його очищати морква додати половину склянки яблучного соку до води, ви отримаєте неймовірно ароматний, пряний морква!
- Для смаження продуктів утворюється золотиста скоринка, додаємо щіпку цукру або цукрового піску. Через перець і сіль, цукор не відчується, а хрусткі скоринки забезпечені!
- Секрет удачі цукеркаПосипати тісто білими тріщинами, а тільки потім покласти плоди. Сухарі, коли приготування торта поглинає всю надлишок вологи, і сік не витікати!
- Дуже добре. хліб Він легко зрізати і красиво, якщо ви використовуєте гарячий ніж.
, доб.1 - Будь-який. каша буде багато разів тастер, якщо перед приготуванням кацинувати крупу в гарячій сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла.
Якщо ви знайдете цікаву КукурудзаПоділіться своїми близькими. І пам'ятайте: любов є основним інгредієнтом в рецепті будь-якої страви.
Що робити в Nut Savior, щоб цілий рік сім'я ванн в достатку
Великий Lent 2017: зручний календар їжі на кожен день.