Я побудую торт "Еверест" для сімейного відпочинку, пенні, смаку і вишуканості

Кукурудзяні палички - відмінна делікація, крім недорогого. Діти, однак, швидко занурюються. Що робити, якщо дитина попросила купити його палицею, їсти пару штук і ліву половину-атен майже повний пакет? Найкраще зробити торт з кукурудзяних паличок!

Старші люди, ймовірно, пам'ятають торт, який став дійсно популярним. З роками рецепт улюбленої делікатеси дещо змінився. Цей торт тепер називається “Everest” або “Mont Blanc”, але в самому серці це однакові палички кукурудзи і згущене молоко. Готуємо його так просто, як підвіконня, тому пам'ятайте рецепт.

Я побудую торт "Еверест" для сімейного відпочинку, пенні, смаку і вишуканості р.

інгредієнти
  • 170г кукурудзяні палички
  • 200г вершкове масло
  • 1 може варити згущене молоко
  • 1 ст.л. горіхів
  • Ягоди ожини для прикраси

Наріжте палички на 3-4 частини в залежності від розміру (заготовки повинні бути близько 1 см за розміром). Помістіть нарізані палички в просторому посуді, зручному для перемішування. Для цього підійде звичайний горщик або чаша.

YouTube Подрібнити горіхи і злегка обсмажити їх в сковороді для кращого смаку. Після цього залийте горіхи в посуд на помади.

Я побудую торт "Еверест" для сімейного відпочинку, пенні, смаку і вишуканості р.

YouTube Мелетове масло і додати варене згущене молоко до нього. Регулярно перемішати до однорідності маси. Це буде крем для майбутнього торта.

Сметана YouTube в страви для кукурудзяних паличок і горіхів. Стирайте все добре, щоб кожен палець покритий солодкою сумішшю. Візьміть форму для майбутнього торта і покрийте його дно харчовою плівкою. Перемістіть палички у форму, акуратно зніміть їх ложкою, щоб не було порожній простір.

Поставте торт в холодильник на 2-3 години. Коли маса замерзає, поверніть її з форми на плоску страву або на планшеті, на якій ви будете служити їжею до столу. Ваш торт практично готовий!

Щоб зробити торт більш апетитним, прикрасить його зверху на свій розсуд, наприклад, з декількома листами м'яти і ожини. Також можна посипати торт з порошковим какао. Все залежить від вашої фантазії і смакових вподобань.

Я побудую торт "Еверест" для сімейного відпочинку, пенні, смаку і вишуканості Р

Простота рецепта дозволить залучити дітей, тому що хлопці будуть допомагати на кухні, коли готують щось солодке. Ми знаємо, що діти харчуються першими!