Коли я приходжу додому від роботи, мій чоловік підготує золоту «Панську дерун».

У нашій родині картопля є королева столу. Ми любимо її. Ми особливо цінуємо страви, які готуються швидко, але вивертаємо щирість. І мій улюблений рецепт - картопляні кульки в сковороді. Ви можете сказати, що це довга і нудно варити журавлини, але не "Панський" град. Мій чоловік знайшов цей рецепт десь. Коли він переходить, щоб зробити вечерю, він готує особливу страву.

Коли я приходжу додому від роботи, мій чоловік підготує золоту «Панську дерун».

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, як приготувати серйозну вечерю з картоплі без зайвих страв.

Картопляні кульки в каструлі Інгредієнти
  • 300 г очищеної картоплі
  • 30г вершкове масло
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Як бачите, є кілька інгредієнтів в рецептурі. Але це достатньо, щоб зробити прекрасну страву. Звичайно, ви можете взяти стільки картоплі, скільки вам потрібно. Головне - дотримуватися співвідношення 1 до 10. Отже, перш за все, потрібно мікрохвильовою піччю. Коли я приходжу додому від роботи, мій чоловік підготує золоту «Панську дерун».

2. Натирайте картоплю в вершковому контейнері. Найкраще на тертці для кореневих моркви. Виходить саме те, що вам потрібно. Коли я приходжу додому від роботи, мій чоловік підготує золоту «Панську дерун».

3. Тепер перемішайте картоплю з рідкою олією. Додайте сіль і спеції за смаком. Коли я приходжу додому від роботи, мій чоловік підготує золоту «Панську дерун».

4. Тепла сковорода добре. Поставте картопля на неї рівномірно. Залийте залишки вершкового масла і соку зверху. Випрямляйте картоплю шпателем. Першу хвилину обсмажте млинець на максимальному вогні, потім поверніть її вниз. 3610Р. 4200Р.

5. На мінімальному вогні обсмажити башту на 8 хвилин. Потім перетворюються на іншу сторону і обсмажують стільки. Не потрібно закривати кришку, інакше не буде хрустким скоринкою. Потім можна додати начинку, щоб отримати повну вечерю. В основному ви можете вибрати щось. Я люблю покласти всередині збитого в блендері кисло-молочний сир з зеленню. Можна покласти тушковані гриби зі сметаною. Потім смак дуже насичений, а блюдо досить сердечно. Не забудьте додати свіжі овочі, адже це набагато смачніше і здоровіше. Коли я приходжу додому від роботи, мій чоловік підготує золоту «Панську дерун».

Відверті з картоплі в сковороді виходять дуже сердитися і смачно. Як правило, чоловік робить кожну з цих драніки за допомогою начинки, і до цього салату легкий. Кожна їсть досить. Мій чоловік знає, що якщо я втомився на роботі і сердитися, просто будь ласка, з "Pan" derun. Дружина щаслива, і в домашніх умовах є гармонія і комфорт. Я сподіваюсь, що цей рецепт теж.