Моя сина попросила мене за подвійне харчування, тому запитала його чому.

Додатково харчування Для коханої дитини може стати серйозним показником для уважної матері. Можливо, дорога дитина росте занадто активно, тому що він хоче їсти більше? Або подарує апетит після активних ігор або цікавих видів спорту? Обидва варіанти хороші, але є третя. Надзвичайно солодкий і видний.

р.

З порцією їжі Євген підняв сина Вова самостійно. Мій чоловік отримав більше. мастурбаціяй Коли він хотів залишити, Євгенія була більш щасливою, ніж сад. Вова була занадто молодий, щоб зрозуміти, що сталося. А батько не віддало багато часу до хлопчика, тому син не був особливо зміщеним. Звичайно, я зробив, але нічого більше.

Мати і син жив душу до душі. Ми любимо відвідати різні заходи, концерти, музеї, виставки разом. Вона подумала, що вона була надзвичайно щаслива з її сином. Він виріс мудрим і добрим. Він допомогло людям похилого віку або бездомних тварин. У будь-якому випадку, дитина дійсно зробив. серцей

Євгенія швидко відійшов від розлучення з її екс-людом. Подруги і жінки родичі постійно закликають її шукати нову пару. «Це набагато складніше робити з дитиною, але не відмовитися. Ви повинні спробувати, виглядати, шукати. Того і подивіться, що щось вийде, — зловживали матір'ю Женья.

Моя мама подібна до моєї мами. Вони підкреслили, що Женя ще молодий і красивий, і Вова дуже мала. Не встигнути розібратися, як він буде. свінгерий Євгенія на деякий час стикається з такими заявами близько людей. Вона бажала нові стосунки, але боявся, вона заподіяла її коханим сином.

Ви навіть боїтеся йти на дату? Звичайно, ви будете мати особисте життя в пенсії. Коли це 70, то це, ви знаєте. Ви не будете настільки красивими, але це не головне, правильно? Дружина була захоплена, але всередині вона вже погодилася з аргументами Іра. І пішов на дату з чоловіком.

Штадий хлопець Женя і Денис знайшов спільну мову досить швидко. Людина була дуже привабливою і галантною. Але щось про нього налякало дівчину трохи. Вона спробувала зрозуміти проблему, але не могла її вирішити. Я намагався не думати, що щось погано може статися. Крім того, Денис також мав сина Стаса. Однорічна Вова.

Нова пара вирішила переїхати, коли діти були 9 років. Вова не була щаслива з такими змінами, але не дала зовнішнього вигляду. Він спробував. відВона просто бажала зробити своє особисте життя. Я повністю забули про музеї та виставки. Хлопчик був невидимий, але він сподівався, що це буде легше в певній точці.

Досягнення не знайдено нічого простішей Денис лікував як дітям досить суворо, але Вов завжди отримав більше. Хлопчик був хворим і німим. Але більш лякає те, що сам Євген був хворим і німим. Вона була змічена до речі Денис отримав сина погано, але не знайшов сили, щоб дати спину. Вона думала її оточення сміятися на ній.

У певній точці Женя помітила, що Вова постійно береться з нею. подвійнийй Як тільки Денис прокинув на нього, але жінка таємно дав сина праву кількість їжі. "Чому б він зробив це?" Але просити прямо знову не відступив відваги. Євгенія думала багато, і один день вирішив попросити Вову про це.

«Я живу бездомний бабуся магазином. Вона не має нікого, і вона не хоче йти до притулку. Вона потребує гарячої їжі. Для безпритульних котів є також багато. Що я зробив щось погано? попросив сина обережно, боячи запускати в інший сніданок зі свого степу "Ні, ви робите право. Це мені, здається, зробивши щось погане, Євген збитий сльозами, як хлопчик вийшов з кухні.

У цей день Женя відчувала щось всередині неї. дивнийй Як подвійна їжа дав її другий дихання. Вирішений страх неприємного середовища, що відводиться. На що вона пропущена. А поруч з ним не стане Денис і його дитина, але його сина Вова. Навіть якщо це дуже мало. Але так міцні, стійкі і плетені.