20
Попередня статтяТурецький мама-в-одному поцілунав мене після їжі закуски з болгарського перцю на зиму
Перцева закуска на зиму є одним з моїх коронних штук. А рік тому турецька мама-в-одному поцілунала мене як на щоках після їжі це смачна їжа.
Сьогодні видання. "Сайт" Ви дізнаєтеся, як підготувати багаті перець на зиму за рецептом Ольги Матвей. Ось трохи секрет!
Перець Snack для зимових інгредієнтів
Підготовка
А ще докладно з рецептом цієї закуски можна знайти в відео Ольги Мавей. Я завжди готую з рецептами, вони точно і перевірені часом!
про:blank
Також я пропоную познайомитися з кількома оптимальними способами для приготування зимових заготовок з болгарського перцю. У пакеті 1 літра підходять близько десяти фруктів болгарського перцю!
Про нас пердят Зима всім сподобається вашій родині. Краще варити відразу кілька порцій, в холодну пору року ця делікація буде рятувати вас більше ніж раз.
Чим довше перець залишається, тим смачніше буде. Але в 2 тижні можна сміливо спробувати. Перець виходить злегка солодким і пряним!
Сьогодні видання. "Сайт" Ви дізнаєтеся, як підготувати багаті перець на зиму за рецептом Ольги Матвей. Ось трохи секрет!
Перець Snack для зимових інгредієнтів
- 4 червоний солодкий перець
- 2 голови часнику
- 4 гострих перців
- 75г цукру
- 250 мл рослинної олії
- 2bsp яблучний оцет
- 250 мл води
- 1 ч.л. солі
Підготовка
- Помийте перець і виріжте їх навпіл, відкиньте насіння. Потім порізати кожну половину на 3 або 4 частини. Все залежить від того, як великий перець.
- Піднос покритий фольгою або пергаментом. Змастити рослинне масло, посипати перцем. Обкладинка з фольгою і випікати на 180 градусів до м'якості перцю. Про час.
- Наріжте гарячий перець на кілька частин (посадки не потрібно знімати). Залийте перець і часник в блендер, шліфуйте на однорідність. Залийте готову масу в горщик. 999 р.
- У сотейник до перцю додайте рослинне масло, воду, сіль і цукор. Перемішати і покласти на вогонь до розчинення цукру. Маса повинна практично кип'ятити. Зняти вогонь і залишити його настоятися 15 хвилин.
- Поставте його на вогонь знову і дайте масу кипіння. Залийте оцет і варіть ще 2 хвилини.
- Покладіть запечений перець в чистому вигляді банки. Залийте гарячий соус з гарячим перцем. Зробіть кілька проколів в перці ножем, щоб рідина замочити їх. Покрийте банки кришками, переверніть їх і залиште їх до повного охолодження. Ви можете зберігати його на полиці в шафі або в холодильнику. Бон привіт!
А ще докладно з рецептом цієї закуски можна знайти в відео Ольги Мавей. Я завжди готую з рецептами, вони точно і перевірені часом!
про:blank
Також я пропоную познайомитися з кількома оптимальними способами для приготування зимових заготовок з болгарського перцю. У пакеті 1 літра підходять близько десяти фруктів болгарського перцю!
Про нас пердят Зима всім сподобається вашій родині. Краще варити відразу кілька порцій, в холодну пору року ця делікація буде рятувати вас більше ніж раз.
Чим довше перець залишається, тим смачніше буде. Але в 2 тижні можна сміливо спробувати. Перець виходить злегка солодким і пряним!