Stylist розповів, що модні стрижки краще для блондинки

Осінь – це ще ближче і ближче. Але нема причин, щоб бути сумним! Чому б не зробити себе краще і змінити волосся? Якщо ви давно мріяли про отримання стрижки і фарбування волосся, ця стаття для вас. Сьогодні я збираюся розповісти вам, що панчохи Вони ніколи не виходять з моди.

Професійні стилісти впевнені, що поява стрижки в основному залежить від кольору волосся. Іншими словами, деякі зачіски більш підходять для каштанів і брюнеток, а деякі для блондинки.

Звичайно, ця заява може бути сперечена, оскільки у кожного є різні смаки. Тим не менш, важко не погоджуватися з тим, як красиво виглядають дівчата блондинки з стрижками, які я буду говорити про пізніше в статті.

@nina_surov_a Перша зачіска в колекції - мій сон. Але, на жаль, з моєї черепної форми, це, безумовно, не підходить мені. Про це шемалей Найкраще виглядає на дівчатах з круглим обличчям. Візуально це стає більш подовженим, а риси обличчя очищаються. З інших коротких стрижок піксі відрізняється подовженими і часто асиметричними чубчиками. Площа за вушками і шиєю, навпаки, вирізаються короткими.

Можливо, не кожна краса поспішає експериментувати з волоссям. Однак ця стрижка популярна серед молодих дівчат і зрілих жінок. Універсальна зачіска виглядає досить нудно. І подивитися акуратність, вам потрібно зробити волосся щодня.

Instagram / @espacoronaldofrongia Але я впевнений, що ви будете до завдання з чубчиком. Для того, щоб поважати себе з необхідними соціальними продуктами і дивитися пару відео-уроків на YouTube. Крім того, ви завжди можете звернутися до вашого перукаря, який розповість вам, як оформити волосся.

Боб-каррет і каскадна стрижка Блондинки мають неперевершене поле для експериментації. Особливо це стосується відтінків волосся. Я раджу звернути увагу на розкішний золи боби. Це асиметрична стрижка, довжина якої можна регулювати відповідно до ваших уподобань.

Instagram / @willallenhair Також така стрижка зазвичай робиться відразу з розписом. Як правило, волосся на корені темніше. Цей варіант найкраще підходить для дівчаток, які хочуть зберегти їх природний колір волосся. Також волосся можна пофарбувати повністю, роблячи, наприклад, перлове полірування.

Боб-карет ідеально підходить для жінок з овальним обличчям. Однак правильно підібрана стрижка може легко приховати недоліки повного обличчя, наприклад. Крім того, боби з подовженими і об'ємними пасма на передній частині підходять для жінок з квадратним типом обличчя.

Instagram / @willallenhair Якщо ви не готові відповісти на довжину волосся, ви будете добре каскадй Ідеально виглядає в золиках. Серед себе стилісти називають це брудна блондинка.

Цей багатошаровий зачіска дасть бажаний обсяг будь-якого волосся. Крім того, підійде дівчатам з прямими і кучерявими локами. Каскади приходять з і без чубчиків. Перший варіант вибирається жінкам з прямокутним і квадратним типом обличчя. Якщо у вас є правильні риси обличчя, і її форма є овальною, можна сміливо зробити каскад без чубчика.

Instagram / @willallenhair Каскадна стрижка виглядає особливо добре, якщо зроблено в техніці шліфування. Стилісти також практикують омбре при виконанні каскаду. Краса цієї зачіски полягає в тому, що вона займе дуже мало часу, щоб викласти вранці. Волосіння добре виглядає самостійно. І вони можуть легко вйняти в хвіст, залишаючи на обличчі грайливий пасма.

Якщо ви не знаєте, які стрижки найкраще для вас, обов'язково зробіть допомогу від професійного стиліста. Він може знайти найкращий варіант для вас. І в нашому віці сучасної технології ви можете легко спробувати на будь-якій зачісці за допомогою Photoshop або іншого фоторедактора. Ви пробували?

Як ви зазвичай вирізати волосся? Це буде чудово, якщо ви поділитеся фото вашого волосся в коментарях!