Коли я подарував це лікування гостям, вони не розуміли, що це було з, демонструючи рецепт.

Я пам'ятаю перший раз, я зробив ці чудові бункери без дріжджів для свята. Гості були вражені. Кожен захопився десертом, але ніхто не знав, що це було зроблено. Моя сестра не вірю, що я зробила себе. Це мій підписний десерт. Хочу поділитися рецептом з вами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Коли я подарував це лікування гостям, вони не розуміли, що це було з, демонструючи рецепт.

Видання YouTube "Сайт" Він розповідає про те, як зробити неймовірні бочки. Ми спостерігали рецепт на каналі чудової господині Ясмин.

Невинні бобові інгредієнти
  • 480г борошна
  • КСНУМКСг кефір
  • 125г води
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. яблучного оцту
  • 40 мл рослинної олії
  • 30 мл вершкового масла
  • 1 ч.л. розпушувача
  • щіпка

Додаткові інгредієнти
  • вершкове масло
  • кукурудзянийстарш
  • волоські горіхи
  • сироп

Підготовка
  1. Змішайте наше тісто. У великій ємності змішайте кефір, воду, яйце, оцет і рослинне масло. Вершкове масло і залити його іншими інгредієнтами. Додати розпушувач і сіль. Стирайте все разом. До однорідної суміші додайте просіяне борошно. Змішайте м'яке тісто. Залиште його під плівкою 15 хвилин. Коли я подарував це лікування гостям, вони не розуміли, що це було з, демонструючи рецепт.

2. Після цього розподіліть тісто на 4 частини. Кожен мікс окремо і формує акуратні бутони з тесту. Посипати робочу поверхню кукурудзою крохмаль. Дуже добре розкачати першу частину тесту. Підлога повинна бути практично прозорою. Посипати крохмаль зверху. Як точно розкачати тісто, можна побачити в відео нижче. Коли я подарував це лікування гостям, вони не розуміли, що це було з, демонструючи рецепт.

3. Після прокатки змащуйте тісто з розтопленим маслом. Зверху кладуть другий шар тіста, прокочують таким же чином. Олія знову. Виконайте те ж саме з рештою тесту. Останній шар також повинен бути змащений. Коли я подарував це лікування гостям, вони не розуміли, що це було з, демонструючи рецепт.

4. Подрібнити горіхи і посипати щедро на верхній частині останнього шару тіста. Поставте його на широку рулон. Тепер вирізаємо форму печива або склянку з цього рулону дрібних бункерів. Коли я подарував це лікування гостям, вони не розуміли, що це було з, демонструючи рецепт. р.

Веб-сайт

5. Змішайте форму для випікання з вершковим маслом і кладемо готові бункери там. У верхній частині бункерів також змащують маслом. Змія на 1 годину при 160 градусах. В той час як бункери ще спекотні, залийте їх зверху цукровим сиропом. Коли я подарував це лікування гостям, вони не розуміли, що це було з, демонструючи рецепт.

Веб-сайт

І ось відео, в якому можна побачити господиня Ясмин, приготовані бункери без дріжджів. Спостереження її роботи з тестом - це задоволення.

про:blank

Це таке дивовижне тісто. Ви не знаєте, як він був готовий. Він займає трохи настоювання, але результат обов'язково варто. Крім того, тісто досить простий. Я сподіваюся, що вам подобається цей рецепт, скільки я робити. Бон привіт!