Коли я подарував це лікування гостям, вони не розуміли, що це було з, демонструючи рецепт.

Я пам'ятаю перший раз, я зробив ці чудові бункери без дріжджів для свята. Гості були вражені. Кожен захопився десертом, але ніхто не знав, що це було зроблено. Моя сестра не вірю, що я зробила себе. Це мій підписний десерт. Хочу поділитися рецептом з вами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Видання YouTube "Сайт" Він розповідає про те, як зробити неймовірні бочки. Ми спостерігали рецепт на каналі чудової господині Ясмин.

Невинні бобові інгредієнти
  • 480г борошна
  • КСНУМКСг кефір
  • 125г води
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. яблучного оцту
  • 40 мл рослинної олії
  • 30 мл вершкового масла
  • 1 ч.л. розпушувача
  • щіпка

Додаткові інгредієнти
  • вершкове масло
  • кукурудзянийстарш
  • волоські горіхи
  • сироп

Підготовка
  1. Змішайте наше тісто. У великій ємності змішайте кефір, воду, яйце, оцет і рослинне масло. Вершкове масло і залити його іншими інгредієнтами. Додати розпушувач і сіль. Стирайте все разом. До однорідної суміші додайте просіяне борошно. Змішайте м'яке тісто. Залиште його під плівкою 15 хвилин.

2. Після цього розподіліть тісто на 4 частини. Кожен мікс окремо і формує акуратні бутони з тесту. Посипати робочу поверхню кукурудзою крохмаль. Дуже добре розкачати першу частину тесту. Підлога повинна бути практично прозорою. Посипати крохмаль зверху. Як точно розкачати тісто, можна побачити в відео нижче.

3. Після прокатки змащуйте тісто з розтопленим маслом. Зверху кладуть другий шар тіста, прокочують таким же чином. Олія знову. Виконайте те ж саме з рештою тесту. Останній шар також повинен бути змащений.

4. Подрібнити горіхи і посипати щедро на верхній частині останнього шару тіста. Поставте його на широку рулон. Тепер вирізаємо форму печива або склянку з цього рулону дрібних бункерів. р.

Веб-сайт

5. Змішайте форму для випікання з вершковим маслом і кладемо готові бункери там. У верхній частині бункерів також змащують маслом. Змія на 1 годину при 160 градусах. В той час як бункери ще спекотні, залийте їх зверху цукровим сиропом.

Веб-сайт

І ось відео, в якому можна побачити господиня Ясмин, приготовані бункери без дріжджів. Спостереження її роботи з тестом - це задоволення.

про:blank

Це таке дивовижне тісто. Ви не знаєте, як він був готовий. Він займає трохи настоювання, але результат обов'язково варто. Крім того, тісто досить простий. Я сподіваюся, що вам подобається цей рецепт, скільки я робити. Бон привіт!