20
Я люблю дині для десерту сьогодні, він звучить дивним, але це смачно.
Чи отриманий диня? Ви знаєте, що відкинутися - це патологія, але ви не хочете їсти. Я зробив дині десерт і це чудовий. Усе було не більше 15 хвилин. Чи не так?
Я не буде довгою. Сьогодні видання. "Сайт" Я підкажу вам, чому слід варити обсмаження. Українськийй Оригінальний договір
р.
Мельон десерт інгредієнти
Підготовка
І познайомитися з рецептом докладніше, дивитися відео з кулінарного каналу «Воман на кухні». Є багато розумних і перевірених рецептів!
про:blank
Я також рекомендую вам дізнатися, як вибрати найсолодший диня на лічильникі. Тепер я бачу солодкі дині з afar!
Цей десерт дині не займе багато часу і енергії. Результат вище всіх очікувань! Звичайно, смажена диня звучить дивно, але я рекомендую спробувати.
Така нетривіальна делікація може святковий Або ж зробити навіть найсвіжіші ніч яскравішим!
Я не буде довгою. Сьогодні видання. "Сайт" Я підкажу вам, чому слід варити обсмаження. Українськийй Оригінальний договір
р.
Мельон десерт інгредієнти
- 0,5 дині
- 1 ч.л. лимонного соку
- 2 ч.л. кориці
- 2 ч.л. меду
- 30-40г вершкове масло
- напляскване
Підготовка
- Промийте дині і виріжте кубики. Зняття зерна. Насправді, ви можете вирізати дині для цього десерту, як вам подобається, він все ще виходить, щоб бути смачним.
- Спрей дині з лимонним соком і перемішати. Залиште його, щоб заварити 5 хвилин.
- У гарячій сковороді з вершковим маслом на сильному вогні обсмажують диню до ірди золотистого кольору. Не забудьте періодично перемішати.
- Поставте готовий диня на тарілку. Посипати корицею і залити медом. Зверху можна посипати тертим шоколадом або кокосовими стружками.
- Це, смажені дині готовий. Бодибилдерши!
І познайомитися з рецептом докладніше, дивитися відео з кулінарного каналу «Воман на кухні». Є багато розумних і перевірених рецептів!
про:blank
Я також рекомендую вам дізнатися, як вибрати найсолодший диня на лічильникі. Тепер я бачу солодкі дині з afar!
Цей десерт дині не займе багато часу і енергії. Результат вище всіх очікувань! Звичайно, смажена диня звучить дивно, але я рекомендую спробувати.
Така нетривіальна делікація може святковий Або ж зробити навіть найсвіжіші ніч яскравішим!
Я навчився розуміти сорти авокадо, тепер я знаю, як вибрати найсмачніші і стиглі
Як львівські жінки доглядають за шкірою 90 років тому і які журнал подаються їм як надійний радник