Баба Тома на другий тиждень готувалася до вбрання до одного дня вона відвідала другом молоді.

Можливість життя Все відрізняється, і це нормально. Але найчастіше вік впливає на те, що колишня запобіжка юнаків з часом. Старі люди воліють залишатися в домашніх умовах і в цілому жити досить нудно.

Я переконаний, що це не так. Щастя і любов життя не мають віку. Історія, яку я хочу поділитися з вами сьогодні. Я сподіваюся, що вона надихає вас!

На щастя життя Баба Тома, незважаючи на її передовий вік, спробували взяти все життя. Я пішов в театри і концерти, кожен п'ятниця я побував друзів, але я не забув, щоб зателефонувати їм мені. У вільний час вона в'язана і читати книги. І коли її онуки подарували їй вініловий рекордсмен на день народження, музика в її квартирі не зупинилася. У будь-якому випадку, старі жінки жили в повному обсязі!

Але в певній точці тіла збійна і бабуся Тома перейшла до лікарні. «Ви не повинні багато часу на ногах у вашому віці. Вам потрібно відпочивати! лікар сказав. Речі змінилися з тих пір. Табличка почала розірвати з медикаментами, а бабуся Тома здавалося замінити.

Вона стала німою і сумною. Я забув про мій улюблений макіяж і одяг. Весь день довга, я просто кладаю там, що подивитися на стелю. «У мене не залишилося, мої діти», - сказав Ба в провинному голосі, коли її родичі прийшли до неї.

Звісно, сім'я Тома серйозно стурбована її словами. Вони намагалися зачепити її, приносивши її улюблені солодощі і подарунки. Але це не працює. На деякий момент стара жінка перестала дивитися себе. Навіть в душовій кабіні вона повинна приводити палицю.

Довгий час приїжджаючи до лікаря Тома. Але жінка не хоче йти додому. Вона відірвала його, щоб лягти на інший день або два під наглядом сестри. Що робити?

Але ситуація не змінилася до одного дня, її старий друг Клара прийшов до старої леді. "Мати Бога!" Томка, що ви? Я не знаю, якщо ви були тонкими! Пташка збивається до мене, що ви були про вмирання. Це правда? гість зрізаний.

Помаранчевий бабуся в відповідь на це. Але Клара не зупинилася: «Не, звичайно, відмінна ідея!» Я тримала думки, що ми є першим для рулону. Але скажи мене, ви вирішили лягти в дерев'яному саркофагу в такому страшному стані? ?

Стара леді підняла одну брова. І продовжив друг, «Не соромлюся тебе!» Гості можуть поспілкуватися з друзями. І що вони бачити перед ними? Не вірить, що ви лежите. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Яка гора полягає в тому, що таблетка на тумбі? Чому все це?

380990 Р

Похилий симулянт відповів, що вона потрібна таблетки, щоб полегшити її страждання. Він відповів: "Ви фоол!" Вам необхідно подбати про себе, не всі фітські напої. Подивитися на свій комплекс, він повністю відхилений через цей клапт!

Клара подав другу дзеркалом. Вона дивилася на себе і сказала: «Ви праві, Кларк!» Помаранчевий бабуся відразу приступив і пішли вимити. А потім разом зі своїм гістьм поїхали до двору лікарні, щоб прогулятися рум'янкою.

На наступний день Тома бабуся розповіла її лікар, який змінив її розум, щоб піти в наступний світ. Так, є більше до нього. По приходу додому жінка влаштувала урочисту сімейну вечерю і запросив її друзів. А вранці, разом з Кларою, стара жінка пішла, щоб принести марафон до салону краси.

«Я радий, що ви вирішили зробити себе до такого важливого дня. У останню подорож вони рідко йдуть після всіх, Клара жартливо сказав. Томі бабуся просто сміється назад. Я думав знову, «Так, я все одно хочу зробити в цьому світі. й

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Життя не закінчується, коли починається старість. Ця історія показує, що вік не дуже важливо, якщо ви хочете бути щасливими. Тим не менш, бажання не вистачає. Дуже важливо, щоб зробити щось щоденно, що приносить вам справжню радість. Вітаю?