Коли висадити зимовий часник в 2022 році, щоб отримати великий урожай

Добрий день Зимовий часник Це справжній кенд на будь-якій кухні і навіть ключ до успіху нашого гарного здоров'я. Ця культура досить невибаглива, з вирощуванням якого будь-який садівник може впоратися!

Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, коли. часник у 2022 році, щоб отримати великий урожай. Маленькі трюки для великих голів!

У північних областях посадка озимого часнику починається в вересні, а в південний час посадки може статися на початку листопада, тому шукати себе. Терміни посадки для кожного регіону відрізняються, фокусуючись на прогнозі погоди - 2-3 тижні до настання стабільного мінуса (день і ніч).

За народними ознаками краще часу на посадку озимого часнику - переднійй Висаджують ці дні, гострий рослинний дасть великий урожай. Але цей знак більш підходить для мешканців середньої смуги.

Коли висадити зимовий часник в 2022 році, щоб отримати великий урожай р.

Експерти радять висаджувати озимий часник waning місяцьКоли нічне світло проходить через родючі знаки зодіаку.

За місячним календарем садівників, вихідні дні озимий часник в 2022: 6, 9, 13-15, 18-20, 29-30 вересня; 1-3, 7-8, 11-12, 16-17, 23-24, 26-30 жовтня; 3-4, 12-14, 20-23 листопада; 1, 5-6, 9-11, 17-22, 24 грудня.

Прохідні дні за посадку: 7, 8, 10, 26 вересня; 4-6, 9, 25 жовтня; 8, 24, 28-29 листопада; 8, 23, 25-26 грудня.

Краще, якщо помідори, огірки, бобові зростали в саду до часнику. Також добрі прекурсори часнику можуть бути ранні капусти, сквош, гарбуз. У цьому випадку грунт для часнику буде максимально насичений органічними добривами.
й ¶
У місцях, які були зайняті під картоплею або цибулею, не варто посадити часник. Це пов’язано з тим, що між цими культурами є високий ризик «обміну» захворювань. Не варто висаджувати озимий часник на ділянках, де вводиться гній.

й ¶
Знайди його у свій прецинкт. родючий з нормальною або низькою кислотністю. Зробіть ліжко на сонячній стороні, посадивши її з півночі на південь. У той же час дуже клумба для посадки часнику необхідно приготувати не менше 2 тижнів для того, щоб земля посадилася.

Вибираємо посадковий матеріал акуратно. Часникові голови повинні бути великими і щільніми, без пошкоджень. Пам'ятайте, що краще і більше зубів, чим більше часник буде рости. Обов'язково зніміть дозу з зубів для кращого кореня.

Зробіть отвори в землі на відстані 10-12 сантиметрів один від одного. Глибина посадки Варто 3 висоти часнику. Ось близько 8 до 10 сантиметрів.

При посадці не слід часнику натиснути або перекручувати, так як його можна травмувати.

й ¶
Ми закриваємо висадки землею - ми не робимо. Після висадки часнику зверху можна мульчувати травою, хороший розчин буде висувати гірчицю, яку слід залишити до весни. Це робиться так, щоб часник не замерзнув і не погодить вологу.
й ¶
Не забудьте оновити посадковий матеріал щорічно, для цього потрібно видалити насіння часнику і сівалку рослини (це часник вирощується з насіння).

Також я раджу ознайомитися з правилами посадки зимових цибулі восени. Кулька, висаджена зимовим методом, менш схильна до недуг і зйомки!

8293416

Хороший зимовий часник тонкий, але я також намагаюся висаджувати зимові цибулі в цьому році, більш зелений у вигляді кропу, цибулі. Я також намагаюся деяких квітів. Наприклад, лаванди, дельфініум і кам'яниця.

Вони також говорять про те, що ви можете сіяти дворічники і однорічники, але вони будуть менше, ніж з розсади, я думаю про це. Ця осінь я спробую висадити тюльпани вперше. Я замовив їх для просування, хоча тільки жовті, але, як я хотів, різноманітність «Дарвінових тюльпанів» (вони не потрібно часто викопувати).

Що їсти взимку, крім часнику? Я хотів би дізнатися про свій досвід. падіння!