У моєї студентки я отримав гачок на салаті "Славічний прийом", я закрию 20 банок щороку.

Це холодно. І цього року в умовах економічної кризи буде набагато складніше вижити опалювальний сезон. Збережіть домогосподарки, приготуйте до важкого часу і зробіть зимові скручування. І ми продовжуємо ділитися з вами новітніми рецептами збереження. Цього разу я хочу приготувати. Зимовий салат з овочів і рисуй Непристойна страва допоможе вам, якщо холодильник раптом стає порожнім.

Рецепт, який я буду ділитися з вами сьогодні призначений для не більше 10-12 напівлітрових банок. Якщо ви хочете зробити більше скруток, не соромтеся розмножувати кількість інгредієнтів двома. У холодну пору року таке збереження не зникне!

інгредієнти
  • 1 кг болгарського перцю
  • 3кг томати
  • 1кг морква
  • 1 кг цибулі
  • 0,5 л рослинної олії
  • 1 ст. цукру
  • 2 ст.л. солі
  • 1 ст. рис
  • 2 ст. л. 9% оцту
  • смачний

Підготовка
  1. По-перше, готуємо овочі. Болгарський перець і помідори повинні бути ретельно промиті, морква і цибулю очищають. Потім ретельно промиваємо і відварюємо до напівкоштовної рисової крупи. , кв.м.

2. В той час як рис варений, потерти всю моркву на великій тертці. Зріжте баночку з півкілцями або кубом на волі. Також подрібнюють помідори і перець.
  3. Поставте всі овочі в глибоку каструлю, в якій ви будете готувати майбутні салати на зиму. Додайте рослинні інгредієнти рослинне масло, цукор, сіль та інші спеції за смаком. Подивляйте його акуратно. Потім покласти горщик на невеликий вогонь. Замість горщика можна сміливо використовувати козацьку.
  4. Під час скошування сік почне виділятися з овочів. Доведіть суміш до кипіння, перемішуючи овочі з часу. Потім додайте готовий рис до сковороди, перемішайте і варіть салат ще 45 хвилин.

5. Потім додайте оцет в каструлю, перемішайте все добре і варіть суміш ще 15 хвилин.
  6. Під час приготування зимового салату стерилізуйте банки і кришки будь-яким зручним способом для вас. Покладіть ще гарячий салат в банки, покрийте їх кришками. Поверніть банки і загорніть їх в тепле ковдру або рушник. Нехай шпильці охолонуть повністю в такому положенні. Зберігати їх в прохолодному, темному місці для зберігання. Божевільний!

Редакційна порада томата в такому рецептурі може прокручуватися через м'ясорубку, щоб повністю подрібнити шкіру. Але її також можна видалити заздалегідь. Для цього достатньо зробити надріз на кожному рослині, а потім опустити помідори в окропу протягом декількох хвилин. Пілінг легко підійде.

3250Р. 3700Р.

Я не знаю білого рису. Це порожні швидкі вуглеводи, переваги яких мало. Можна замінити білий рис з коричневим рисом в такому рецепті, але блюдо буде досить дорого. замість рису я пропоную використовувати квасолю. В результаті ви отримаєте ще більш поживний і корисний салат на зиму.

Я впевнений, що рис можна замінити не тільки квасолею, але і іншими продуктами. Як перлина крупи. Покажіть нам у коментарях, якщо ви приготовили такий скруч на зиму і як саме ви це робите. Я чекаю рецепта!

До речі, цей зимовий салат люди мають кілька назв. Наприклад, «Славські страви» і «Бреакс туристичного». Я бачив багато позитивних відгуків в Інтернеті. Багато хто говорить про те, що такі скроні, збережені в дайвінгі 90-х років. Важкий раз, тому давайте салат, як це час!