Я вже не прошу ковролін, видаліть забруднюючі речовини будь-якої складності своїми руками.

Ось новини. килимоочищенняВиявляється не гірше мийки автомобіля. Як я знаю, що? Це просто. Сусід працює в сухому очищенні. Тітка Тома не знає, як зберегти її відключення рота і іноді розкриє професійні секрети для публіки.

Я люблю доглядати за квітами, тому я висадив клумбу з іншим вболівальником садівників прямо під нашим висотним будинку. І так, коли ми працювали на нашому мікро-сайті, ми чули, як Тамара Іванівна скаржалася про недбалих сухих чистих клієнтів.

Ручне прибирання килимів "Ви знаєте, що це, Люда, мереживні люди тут." Ну, подумайте про це, людина має оцет, соди і пральний засіб в своєму будинку - Я ніколи не вірю, що це можливо. І принесуть мені ці килими весь час, жінка простягається. Я завжди думав, що миючі засоби повинні бути щасливими, коли вони отримують руки на роботі. Але наша Тітка Том показала, що це не було.

«Це не складно для мене, щоб почати машину, очищати його вручну, якщо є щось досить висить на маті. Коли я думаю, що це час, щоб оновити продукт. Але коли вони доводять практично новий килим, і є одне незадовільне місце для 12 квадратних метрів - добре, весело, чесно. Я не можу стояти і заважати в розмові. Я запитав, вони кажуть, що робити, якщо господиня спробувала видалити це пляма, але це не піддається славі нікому. Ви не будете чекати, поки весь килим знаходиться в поганій формі.

Габаритний зображення

Тамара Івановна відповів: «Я спробував погано, тому я спробував його погано». Мислити мокрі серветки вирішить її. Я знаю господарів. А потім жінка поділилася життєвою рубати, яка особисто врятувала мене багато нервів, грошей і сили. Зробивши його з вами.

Для того щоб легко освіжити килим і позбавити його від плям, нам знадобиться тільки третинне скло оцту, одна столова ложка прального миючого засобу, одна столова ложка соди і гаряча вода. Найбільша складність для мене в цьому шляху полягає в складанні з розпилювачем. Звичайно, тому що перед тим, як він служив вірним для обприскування мікрозелених на підвіконні.

Коли суміш готова, її слід добре промивати і наносити на килим з розпилювачем. Дуже простий і дешевий. Ручне прибирання килимів можливо!

Я мав можливість побачити потенцію цього матового коктейлю на вечірці Тома, що говорить про мережні хости. Чоловік вирішив влаштувати сюрприз, організував романтичний фільм. Я думав про все, крім скляного моменту. Наша кішка не сильно підтримувала ідею Андрія, тому подарунок Діонісу розливається безпосередньо на килим.

Андрій хотів отримати в машині і піти з килимом до миття автомобіля. Це також ефективний і порівняно дешевий, дешевший, ніж професійне прибирання. Але я пам'ятаю. рецепт Тамара Іванівна І я вирішив спробувати. Не тільки що пляма з'явилася буквально перед очима після обприскування. Тож сам килим став пишним і приємним дотиком, ніж до інциденту зі склом.

Бажаю вам, що килимові плями не зіпсують настрій. Не забудьте поділитися в коментарях, чи сьогодні життєвий хак допоміг вам в боротьбі з чистотою підлоги. Доброго дня!