18
Займіть лише 500 грам фаршу фаршу і варіть гору котлетів, заморожуйте, сім'ю їсти їх на тиждень.
Учора моя вірна повернулася з нашого улюбленого магазину алер з розчаровує новини. Свиняча свинка в ціні. У нашому щотижневому бюджеті зазвичай вписуються 1 кг м'яса, і зараз досить ледь за 800 г. Тому я хотів би пам'ятати мій дитинства і бабуся, який в один раз приготував мене і мій брат засвоюється соковитим і смачним попеличкам з овочами.
Не кожен може дозволити собі овочі, але моя родина щаслива. Моя мама живе в селі і має власний сад. Звісно, всі подарунки Земельної Землі розподіляються за зусиллями кожного. Я отримав пучок кабачків і морква цього літа. Ну, де без картоплі? Так з овочами обов'язково вдасться. Розкажіть, як приготувати цю страву. Зробіть своїх близьких щасливими.
Котлети з овочами Склад
Підготовка
Достатньо дешевше, можна зробити фарш курячого фаршу. Потім беремо 300 г курячої землі і 300 г свинини. Також можна сказати, що такі котлети дуже добре поєднуються з ніжним пюре.
Якщо ви зазвичай хочете додати соус до котлет, то це не потрібно. Колеса дуже соковиті і ніжні. Поділіться з нами вашими враженнями приготування таких виробів. Доброго дня!
Не кожен може дозволити собі овочі, але моя родина щаслива. Моя мама живе в селі і має власний сад. Звісно, всі подарунки Земельної Землі розподіляються за зусиллями кожного. Я отримав пучок кабачків і морква цього літа. Ну, де без картоплі? Так з овочами обов'язково вдасться. Розкажіть, як приготувати цю страву. Зробіть своїх близьких щасливими.
Котлети з овочами Склад
- 500-600г фаршу
- 4 скибочка лофа
- 60гм молока
- 1 цибулина
- 2 картопля
- 1 морква
- 2 кабачки
- 1 зуб. Кошик
- 1 ст. л. манкі
- сіль
Підготовка
- Перш за все слід замочити лофа в молоці. Зачекайте 10-15 хвилин для буна, щоб змочити.
- Через м'ясорубку або блендер пропускають цибулю, бункер, сквош, морква, 1 картопля і часник. Змішувати з фаршем фаршу.
- Я ще не потрібна сіль. Так як сіль вбере весь сік з кабачків. Ми не потребуємо ефекту. Додати манку. Покласти змішувати м'ясо і овочну фаршу в холодильнику 20 хвилин.
- Коли час очікування закінчений, вийняти свою м'ясо і посолити її за смаком. Я зазвичай маю чайну ложку солі для цієї кількості фарше без гірки, але, як ви знаєте, немає другу за смаком і кольором. Тому орієнтуватися на гастрономічні смаки вашого господарства.
- Потім формуємо котлети і викладаємо на сковороді. Важлива замітка: ми не будемо обсмажити їх до готовності. У сковороді важливо домогтися світлих сумішей виробів з двох сторін.
- Для подальшого приготування потрібно горщик. Заливаємо буквально 2 ложки води в неї і нарізаємо картоплю скибочками. Така овочева подушка не дасть нашим котлетам опіки. Поставте котлети в каструлю і тушкуйте на 10-15 хвилин до готовності.
- Ми обслуговуємо м'ясні ласощі на столі. Я впевнений, що будинок буде радувати соковитістю і пишністю котлетів. Бон привіт!
Достатньо дешевше, можна зробити фарш курячого фаршу. Потім беремо 300 г курячої землі і 300 г свинини. Також можна сказати, що такі котлети дуже добре поєднуються з ніжним пюре.
Якщо ви зазвичай хочете додати соус до котлет, то це не потрібно. Колеса дуже соковиті і ніжні. Поділіться з нами вашими враженнями приготування таких виробів. Доброго дня!
Не довший креветка на всіх чотирих, щоб захопити траву між плиткою, звичайна сіль допомогла
Зручний шеф-кухар запропонував додати в м'ясо для котлет, щоб вони стали більш