6
Моя мама працювала в шкільній кав'ярні протягом 20 років, і вона вчила мене, як зробити десерт "Три окуляри"
Як і багато винахідливих страв, які з'явилися в радянських часів, рецепт для Три скляного пирога дивно простий і одночасно дуже смачний. Сьогодні видання. "Той простий." Я хотів би нагадувати читачів про це легке домашнє лікування на кефірі. Я впевнений, що цей торт не залишить вас байдужим!
Три скляні Рецепт
інгредієнти
Підготовка
Більш детальна підготовка цього простого десерту на кефірі можна знайти в відео нижче.
про:blank
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Насолоджуйтеся теплими днями на нашому сайті. Вам подобається рецепт «Три окуляри»? Не забудьте поділитися враженнями в коментарях нижче!
Три скляні Рецепт
інгредієнти
- 1 ст. кефір
- 1 ст.л. сималіна
- 1 ст.л. чорної смородини (або інші ягоди вибрати з)
- 1 ст. цукру
- 1 ст.л. борошна
- 10г розпушувач
- 100 мл рослинної олії
- 1 ст.л. крохмаль
- 1 ч.л. ванільного цукру
Підготовка
- Для цього рецепта використовуйте стакан 200 мл. У невеликій мисці вимірюємо і заливаємо борошно і розпушувач. Добре перемішати інгредієнти.
- У окремі глибокі страви заливають кефіром. Там заливаємо манну крупу, звичайний і ванільний цукор. Наприкінці додаємо рослинне масло. Подивитися все вгору.
- У посуді з кефірним заготовкою просіюємо борошно з розпушувачем. Подивитись його знову.
- У окрему страву склянку смородини заливають крохмаль і добре перемішують, щоб покрити всі ягоди.
- Далі змащуємо силіконову форму з невеликим шматочком масла. Посипаний крохмаль на його поверхні. Необхідно добре розподілити, а в кінці краще перетворити форму вниз, щоб позбутися від зайвих.
- Заливаємо половину тесту в підготовлену форму. Рівень поверхні ложкою.
- Потім заливаємо шар смородини. Ми рівномірно розподіляємо ягоди по всій тісті.
- В кінці заливаємо другу частину тесту в силіконову форму. Ми робимо ложку так, щоб всі ягоди покриваються.
- Випікайте цей торт в духовці на 180 градусів за 40 хвилин. Після того, як не забудьте перевірити продукт для готовності з дерев'яним мечем або зубцем.
- Ретельно перетворюйте торт, він легко вийде з форми. Нехай він охолоне і нарізається на порційні шматки.
Більш детальна підготовка цього простого десерту на кефірі можна знайти в відео нижче.
про:blank
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Насолоджуйтеся теплими днями на нашому сайті. Вам подобається рецепт «Три окуляри»? Не забудьте поділитися враженнями в коментарях нижче!
Я купив стиглі персики на ринку, я буду варити повітряний торт, поділився прекрасним рецептом.
Шармінг Астрологер Борис Капуста розповів про майбутнє України