Ми приїжджаємо до нас і доставимося до нас.

Прибуття гостей Нерідко пов'язані з приємними неприємностями і турботами. Хочу порадувати всіх, тепло приймати і влаштувати смачну їжу і напої. Що господиня не робить для використання новачків. Вони кладуть серця в це. Вони несправжливі, в'ялені, і зло. Але це правда?

Прибуття гостей Свєта та Юрія в шлюбі лише 7 місяців. Екстремально короткий час для вивчення правильно нові родичій Звісно, на весілля були всі приємні і доброзичливі. Незважаючи на те, що було дійсно збиралось в душі, не вдалося розгадати. Кожен спробував подарувати себе найкращою стороною.

Свєта зрозуміла, що родина Юрія має надзвичайно цікаві зразки. Наприклад, його тітка Анфиса, його матір'ю. Леді. напляскваней Чоловік протягом багатьох років життя сім'ї звик і припинив суперечать будь-яким побажанням Анфиси. Діти вже в підлітковому віці, і не ходять в будь-яку точку, нічого не роблять. Ймовірно, Анфиса залишилася для Світла головного страху всієї родини.

Так само, як Свєта ще раз познайомилась з родичами Юрія, але до цього доводилося. Один чудовий ранок, мама-в-одному назвав дівчину і поспішаючи сказав: «Попередньо отримувати гостей!» Не було часу, щоб запитати щось інше. Гостям було очікувано цей тиждень, тому Свєта та Юра поспішають чистити будинок.

Вони також мали купити їжу і готувати його. ГотельПодумайте про культурну програму. Хочу все бути людиною. Світло, звичайно, злий, але глибоко вниз сподівається, що все буде добре. «Привіт, вони прийдуть і залишають трохи. Ми є родичами, нам необхідно допомогти, Світлана ментально заспокоїла себе.

Невибрана леді Тітка Анфиса прийшла до Світлани та Юри з цілою родиною. Навіть стара бабуся була привезена з нею. Молода дочка-в-права була захоплена. «Чи повинен бути кожен? І чому з'явилася Устія Нікіфоровна? вона 89. Що робити? – дівчина почала панікувати, але ситуація була вирішена Юрою. Він спробував взяти на себе всю «повільну» родичів. Поговорили з ними, перетягуючи сумки, зберігають стільки, скільки він міг. Світлана була безглуздою вдячністю коханому чоловікові.

Але, як тільки Анфіса трохи відпочивала від дороги і їсти щільно, вона піднімалася з питаннями до Світла. Дівчина спробувала тримати штамп, але виявилося погано. Дружина нема нічогой Квартира, яка була надана молодят батьками Света, є темним. Сама Севета надмірно тонка, дітям буде складно носити. Юрій став занадто цікавим. Анфиса Павловна була впевнена, що все було неправильно.

«Не відхиляється від мене в будь-якому випадку. Я пряма жінка, завжди розповідаючи правду. Для цього люди цінують і поважають мене. І я скажу вам, що виправити і що не виправити. Це буде краще, я так багато досвіду. Я бачив ваше життя, коли ви були на горщику. Тому, не занурюйте брови, але запам'ятовуйте свою пораду, сказали тітка. Світлана проціджена. Такі моральні читання тільки знеболюють її.

Протягом всього тижня Анфіса Павловна відвідала Свєта та Юра, юна донька-в-права не знайшла місця для себе. Вона мала годувати багато людей, але всі вимагали самостійно. Стара бабуся була підходяща тільки рідка їжа або пюре, діти тітка були примхливими, сама Анфіса бажала більше м'яса. Света та Юра скидають на підлозі, адже всі ліжка та дивани були зайняті гостями. Один день, терпіння Севи.

«Ви знаєте, Анфіса Павловна, я теж пряма жінка. І я хочу сказати вам, що вся родина була явно не потрібна тут. Вирішили свій бізнес в місті в день. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тим не менш, якщо ви не можете відмовитися. О, ще одне. Я не доглядаю, якщо ви думаєте, що я не вибрав або ні. Подаруйте свої сумки, різкість дівчини і безпосередність чарівно постраждали від гостей.

Вони запакували свої мішки протягом декількох годин і подрібнюють до автобуса. Анфиса, звичайно, заявили, що її ноги більше не будуть в будинку. Але Світлана після цього. вдихаєй Приїзд гостей та Юрія пам’ятає на життя. Давайте знайомитися з тим, що сталося довго. Але молода пара відчувала абсолютно безкоштовно.