Стародавній літній одяг, який ніколи не зношує, і ми все ще одягаємо

Ви не втратите актуальності, але деякі предмети гардеробу безперечно застарілі. А пара цих речей міцно занурюється в наших шафах. Нерідко ми прикріпимо до зручної речі і не помітимо, що вони довго були на списку антитрендів. Сьогодні ми говоримо про те, що європейські речі вже давно сказали, щоб і ми також повинні йти. Ми знаємо, що носити влітку і восени.

Редакція "Сайт" У мене є короткий список антитрендів і їх стильних альтернатив.

Я відразу хочу відзначити, що цей список не є остаточною правдою. Якщо ви хочете носити всі ці речі, то зносите їх. Ми віримо, що одяг має бути комфортним. Якщо ви зацікавлені в трендах, то подивіться на цей список застарілих речей.

З школи ми звикли до щільного нарядування строгих сорочок і з яких причин ми все ще одягаємо їх. Здавалося б, хороший варіант для офісного одягу. Але ці сорочки повинні бути тільки в старих шкільних фотографіях. У сучасному гардеробі краще замінювати їх вільними сорочками. Перевага в чоловічому стилі є модним трендом для багатьох сезонів поспіль.

Інколи дизайнери в прагненні зробити речі більш жіночними. Як шорти з великим бантом. Такі шорти підходять тільки для дітей, вони принаймні виглядають смішно. Краще замінити їх чимось більш вишуканим. Наприклад, Бермуды, які проводяться в трендах на кілька сезонів поспіль. Стильно підійдуть як в офісі, так і в повсякденному образі.

Отримувачі з лампами Що я можу сказати? Ці штани, ймовірно, ніколи не в моді. Краще підібрати яскраві костюмні штани. Вони можуть поєднуватися з чим завгодно, вони виглядають максимально стильно. Крім того, ви завжди можете підібрати їх фігурою і вписатися в будь-який образ.

GettyImages Motley квіткові сукні Наші жінки люблять барвисті сукні з квітковими принтами. Але такі наряди не виглядають як стильно, як це може здаватися. Достаток квітів прикрашають кілька. Краще вибрати однохромний максі плаття. Ці сукні популярні цього сезону. Вони чудово виглядають і дорогі навіть без особливих зусиль. Додайте до цієї сукні взуття в підборах і пару прикрас - вечірній образ готовий.

GettyImages пригнічений спідниця джинси На нуль, такі спідниці були несанально популярні. Тим не менш, вони більше не виглядають настільки дивним. Однак самі джинсові спідниці не втрачають актуальності, потрібно лише вибрати модель. У моді мінімалізм вирізається без зайвих аксесуарів. Цей сезон, середні або максі спідниці є модним.

Поза «Ложки» Тепер ви знаєте, які речі для відпочинку і що носити влітку замість того, щоб. Всі ці тенденції актуальні для наступної осені. Також варто подбати про стильне взуття. Я сподіваюся, що всі наші поради допоможуть вам. Як ви думаєте про сучасні тенденції?