21
Заготівля кабачків в цьому році засвоюється, я збираю зелень на зиму, підготую незвичайний салат.
Цього року у нас є відмінний урожай зі сквошу. Оладіум і туш ми вже з'їли до пельменя, це час для зимового приготування чогось. Пропонуємо вам спробувати простий салат зі сквошу на зиму. Він не досить звичайний. Є один особливий інгредієнт, який робить цей салат смачним.
р.
Редакція "Сайт" Він ділиться з вами незвичайним способом приготування кабачків на зиму. Літо в банках за холодні дні!
Простий салат з кабачків Інгредієнти
Підготовка
Цей простий салат з кабачків виходить дуже смачним. Я був дуже шкода. Приготувати ще. Я зроблю три цього року. Я думаю, що кожен прийде взимку. Немає нічого краще, ніж варити картоплю і відкрити банк салату в середині зими. Дуже смачний!
Хоча кабачки все ще доступні, потрібно його використовувати. Я, наприклад, зробити незвичайні кабачки щодня. Я не потрібна сковорідка, я все робимо в духовці. Я впевнений, що ви цінуєте рецепт.
Що ти з кабачків цього літа?
р.
Редакція "Сайт" Він ділиться з вами незвичайним способом приготування кабачків на зиму. Літо в банках за холодні дні!
Простий салат з кабачків Інгредієнти
- 2.5кг кабачків
- КСНУМКСг Сосебели соус
- 180г цукру
- 1 ст.л. солі
- 1 ст.л. чорного перцю
- 100г рослинної олії
- 1 ст.л. сухого базиліка
- 80г оцет
- свінгери
Підготовка
- Спочатку ми приймаємо гарне настрій, всі наші сили і отримуємо роботу. Бабця завжди сказав, що збереження не буде працювати, якщо ви це робили без натхнення. Тепер починайте варіння. Спочатку виріжте кабачки тонкими кільцями. Найкраще взяти молоді овочі.
- Тепер додайте соус. Краще взяти сацебелі. Це ціла точка цього рецепта.
- Потім просійте часник і додайте його до кабачків. Потім додайте всі інгредієнти, крім оцту. Ретельно перемішати і покласти на плиту. Коли він варить, варіть протягом 30 хвилин. Додайте оцет і варіть ще 15 хвилин.
- Підготуйте банки заздалегідь. З цієї кількості одержуються 6 банок 0,5 л. Банки необхідно стерилізувати. р.
- Спробуйте салат за смаком, додайте якщо щось відсутні. Потім засипаємо банки і загортаємо кришки. Зробіть його прохолодно. Не потрібно утеплити. Після охолодження зберегти його в прохолодному місці.
Цей простий салат з кабачків виходить дуже смачним. Я був дуже шкода. Приготувати ще. Я зроблю три цього року. Я думаю, що кожен прийде взимку. Немає нічого краще, ніж варити картоплю і відкрити банк салату в середині зими. Дуже смачний!
Хоча кабачки все ще доступні, потрібно його використовувати. Я, наприклад, зробити незвичайні кабачки щодня. Я не потрібна сковорідка, я все робимо в духовці. Я впевнений, що ви цінуєте рецепт.
Що ти з кабачків цього літа?
Молитва для відновлення миру з Карпатського муфта
Чому важливо спрямувати потік свідомості в позитивному напрямку