Помітив, що я дав гроші на маму, і почав їздити її на роботу.

«Я бідна мати... Як залишити її в такому положенні? запитує геннади, героя історії сучасності. Він знайшов себе в складній ситуації, де необхідно зробити сильне рішення, а не слідувати свинцю родичів. Але чи може людина робити це? Відповідь на це питання ви дізнаєтеся пізніше в статті.

Я одружився 5 років тому і подумав, що життя буде як казка. Я не знаю, що я хотів би жити під тим самим дахом не тільки з дружиною, але і з матір'ю. В цілому Олена Василівна – хороша жінка. Він добре готує, очищає будинок і все, що. Але її людські якості, щоб покласти його м'яко, ламаються. Повідомляємо Вам все, щоб.

Коли я перший почав знайомства мій Нестя, вона негайно попередила мене, що її мама була строгою. Що робити, коли ми зустрічаємо. У святковому столі в будинку Настя. Я був тільки закінчив університет і працював в стажування з дядечком.

«Що ви плануєте зробити далі? Ви повинні бути як щур в офісі? Як зробити багато грошей? Олена Василівна відразу заповнила мене питаннями. І я чесно не думав про це. З жиром, ми розщеплюємо. Але у мене ще є шишка. І за хорошу причину, тому що мій мама-в-право буде говорити мені знову і знову про гроші.

р.

Після весілля ми вирішили жити з Оленою Василевною за час. Моя дружина стверджує, що цей спосіб ми можемо заощадити гроші на нашій квартирі. Я не розумію, тому що я думав, що мій мати-в-правил під тим самим дахом буде легко.

Але проблеми почалися практично відразу. Мати Настя приймала контроль сімейного бюджету. Звісно, ніхто не запитав мене про це. Розмовляючи мати-в-праву без використання. Я не знаю нічого про гроші. Але дуже скоро я почав заробляти більше.

Проблемою була хороша дія сина. Мій батько пішов, і мій бідний мама був ледь, що закінчується. Він був важким для себе як фізично, так і психічно. Моє батько пішов до роботи до останнього дня, і вона закінчила його. Моя мама була хвора протягом декількох років і не могла працювати.

Я хочу допомогти їй з грошима. У першу чергу я дав її частину зарплати і сім'ї дізнався про це. Але мій мати-в-право не хотів, що я, як вона каже, взяв гроші з родини. Неважливо, скільки я спробував пояснити її, що не було іншого, він ніколи не прийшов до неї.

Тоді, коли моя зарплата знову була, я не скажу дружину або матері. Я можу дати мами більше грошей. Я навіть зумів відправити її в санаторію на загоєння і відпочинок. Але не дарма нічого сказати, що рано чи пізно все секрет стає чітким.

Про збільшення заробітної плати знайшли мій Настя. Вона зробила мені скандал, кажучи, що я лежаю її і не довіряю її. А коли я сказав її чому, вона отримала ще більше сердитися. З’ясуйте, що я допомагаю мамі. Не дуже старий і хворий, щоб сидіти на шиї дорослого сина.

Тоді я не можу стояти його: «Ви не турбуєте, що ваша мама сидить на шиї так само?» Не працює ні, Настя! Моя дружина не схожа на мої звинувачення так багато, що вона дрочить мене з дверей і сказав мені, щоб піти спати з моїм "повним матір'ю". й

Це дійсно болить мене. Я живу з мамою протягом тижня, і я не знаю, що робити далі. Я думав, що моя дружина розуміла мене. Але вона ще підтримує позицію матері. Яка точка таких відносин?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Чи повинен мати-в-право керувати сімейним бюджетом? Непристойно ні. Чи варто обговорити питання про гроші перед тим, як жити разом? Звичайно, так! Це головна помилка, виконана головним персонажем історії. Його стосунки з дружиною і матір'ю було спочатку неправильно.

Я думаю, що шлюб Жана рано чи пізно буде ще тріщиною. Не те, що він таємно дав свої гроші на матір. Але чи може людина врятувати стосунки з Анастасією? Поділіться своїми думками в коментарях!