Саід Я не буду жити разом без печатки, тому він залишив мене.

«Я був покинутий людиною. Ви ніколи не здогадуєте, чому! – з таким запитом "Сайт" Наш читач, Анжеліна, перетворена. Причина дійсно не є найбільш типовою. Але це тільки робить історію більш цікавим. Що відбулося в житті жінки і як вона справляється з втратою, читайте далі в статті.

Я побачила Андрія за рік. Ми зустрілися, тому що тепер наші відносини навряд чи можна назвати здоровими. Спочатку я думав, що я зустрілася з чоловіком моєї мрії.

Подарунки, судді, приємне проведення часу. Я відчував себе щасливим поруч з ним. Ти можеш поговорити з Андрієм про все. Він дуже доброзичливий.

На світанку наших відносин я відразу ж сказав, що я не буду жити під тим самим дахом без шлюбу. Це мій головний стан. Я не хочу, щоб відносини. Андрій відповів, що він прийняв мій вибір і нічого проти нього. Ми часто зустрілися з одною будиночками, провели ніч. Це нормально для мене. Але жити разом без одружнього шлюбу є нездатним і нездатним.

Упродовж 6 місяців ми обговорювали це питання. З тих пір не було. Поспішно, це був як Андрій, і я зробив для одного. Я думаю, що один день я буду дружиною. Я по-справжньому любив його і відчував той же любов, який прийшов з Андрія.

Але пара тижнів тому він зламав ланцюг. Він запросив мене до романтичної вечері. Я зробив все, що я хотів би, як це. І в кінці вечора він сказав: «Гоне, я думав, можливо, ми будемо рухатися». Ви знаєте, що я можу жити з вами. Або ми можемо орендувати новий будинок. Я все для вас!

Я відразу повернув його і сказав йому, що мій позиція не змінився. Я не буду жити з ним, якщо є кільце на моєму пальці. Цивільний шлюб - це пуста, фантастика. Він підходить тільки для вітрових і нездатних людей! Я ніколи не роблю це в моєму житті.

Ми провели відпочинок в тиші. І відчував мене так боляче. Ми не маленькі діти більше. Мені 30 років цього року і він 32. Я маю на увазі, навіть наші батьки зустрілися! Бог сказав нам, щоб мати весілля.

Але ні, це не було! Я зустрівся. Він пішов з дому і сказав, що він не був готовий до серйозних відносин і шлюбу. Так як рухатися без зобов'язань, тому він готовий. І брати відповідальність і створити новий підрозділ суспільства для міцного!

62125979

Немає слів. Але це не більше. Я був тільки покинутий мій чоловік. На наступний день він відправив кур'єру мої речі, які залишили на своєму будинку. І написав він замітку: "Я потрібен час." Я шкода.

Важко вводити слова, як шокував я. Я не хочу нічого! Давайте йому подивимося на привидні дівчата, які будуть готові жертвувати свою гідність для своїх змів. Я не зареєструюсь!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Посада основного персонажа ясно мені. Анджеліна не просто хоче одружитися. Подумав, що печатка на паспорті дає деякі гарантії. Як чоловік, наприклад, не буде йти в інший або просто не хоче розбити. Зайдіть, що це не працює.

Я не розумію, що ти можеш марити когось, що ви не поділилися своїм життям, перш ніж ви одружилися. Як жінка знає, що це чоловік має право на неї? У романтичних відносинах ви можете стати ідеальним партнером. В домашніх умовах він стає абсолютно різною особою. Як перевірити це без принаймні тимчасову когатацію?

Як ви думаєте про це? Ви підтримуєте позицію головного героя історії?