Банкір примусив його хвору дружину взяти на себе всі борги і приймав його до віддаленого лісу, але через тиждень несподівано трапилося.

Вимкнено, банкір-дружина Це може стати доповненням до фінансової схеми гігантських пропорцій. І хто запитує, коли вони починають розслідування? Звісно, з тим, кому були намальовані всі папери. Але що якщо жінка була просто хостом? Тексти пісень, а це означає: І вона не хоче все, щоб дізнатися цей шлях.

Дружина банкірної пари Олега і Устина зустрілася з банком. І финансери Вони знають, як використовувати гроші інших. Здавалося б, що ці люди не мали проблем у житті. Що ще потрібно два успішних банкірів? З тих, де вони не чекали.

р.

Устина дізналася про свою діагностику. Лікарі подрібнюють і радять тільки витрачати більше часу на родичів. Але дівчина Я не хочу відмовитися. І дайте. Повідомляємо про різні спеціалісти, проконсультуйтеся, діагностику. В цілому, захопивши всі життєві буйки, які були просто видимими на горизонті.

Не був особливо захоплений чоловік. Він побачив, щоб доглядати за коханим, але це було брехливим. Непристойна дівчина просто не встигла помітити злий план її чоловіка. І він вже повільно з'явився в голові Олега. І за планом панування чоловіка, це дружина банку, який стане головним характером цього трилера.

Отримання Банку та грошіОлег довго думає. Крім того, він добре знав, які методи долучилися до свого підприємства. Але був потреба в підробці, на якому буде поставлено все полум'я. Тепер, коли людина повинна бути Устиною. «Якщо лікарі кажуть, що для неї немає, то можна пропустити таку можливість? й

Новий Robin Hood-loser Чоловік дуже сподобався, щоб відчути себе антагоністом. Здавалося йому, що він був головним персонажем фільму, і я впевнений, що він не виграв. Що чекає його? Багато грошей, крем цього життя, острови, білосніжні пляжі. І статус косарки, але ця проблема фіксується. Тому в секреті з Устиньи, Олег поступово почав захопити всі необхідні документи в її назві. Виявляється, що вона буде вкрасти кошти, нібито пожертвувати все до деяких благодійних фондів, і всі справи.

Я дійсно відчуває себе гірше через тиждень. Вона боїться її майбутнього. Я теж боявся, що Олег був холодним з нею. Він сказав, що він мав щось. боргий Я запитав, чи була певна дата, коли моя дружина залишить світ. Через це пара воювала багато. А один вечір, Олег навіть підняв свою кохану дружину.

Сильна дружина банкіра через вплив і різке падіння на підлогу Устіні втратила свідомість. Вона була дуже слабкою. Ймовірно, що Олег зробив свою смертельну помилку. Чоловік швидко кладе ковдру над дружиною і переніс її в багажник. У поспішці він почав машину взяти до найближчого лісу. «Ця диявола буде досить замерзнути, ніж звідти. Ну, це океї, позбавляючи своїх неіснуючих боргів. Або ж, з боргами. І тепер ви будете любити банку назавжди, Олег неспроможна думка, поступово прискорюючи все більше.

Уважний і дійсно вдалося швидко закінчити. вілла залишила слабку дівчину в лісі і переїхала назад. Я сподівався, що за часів батьків Устина та подруги почали звучати тривогу, вона буде в кращому світі. Тим не менш, поганий Олег. Він був справді боятися того, що він зробив.

393492 р.

Устина зникла. Друзі організований масштабний пошук Дівчата приваблюють спеціальні блоки і громадськість. На озері, що біля лісу, були названі диверси. Вони знайшли тіло невідомої дівчини і відправили її на експертизу. Пошук тимчасово призупинено, оскільки правоохоронці намагалися боротися з їх пошуком. Олег вирішив, що диверси знайшли Устинію, і вимерли з рельєфом.

Одного разу прийшов до банку, де керівництво спробувало зрозуміти ситуацію. «Я ніколи не думав, що такий спокійний і відповідальний фахівець, як Устіна може красти так багато. Це буде такий скандал, сказав один з режисерів. Олег подрібнив свої плечі: Я ніколи не думав про це, Віктор Юрійович. А що вона була. Повинен бути моїм славою, що я вирішив закінчити його в озері. й

У чоловіків вийшов з банківського будинку, щоб піти на обід і трохи відволікатися від похмурого середовища. У голосі Олег не кричав. Право за вхідні двері банку. Устинай З страху він стрибнув на дорогу, де він відразу знайшов себе під колесами автомобіля. Не вдалося зберегти його.

Але Устина була досить живою. Вона була виведена з лісу старою місцевою бабуся, яка добре не бачить і має проблеми пам'яті. Вона не скаже оперативних втручань про її знахідку з явних причин. Дружина банкіра шокувала новинами, що відбувалися без неї. Але це здається доля покарана Олег на заслугу. Його злий герой був пограний світлою стороною.