12
Заварити товсту домашню кетчуп без крохмалю, припускати довше, але це здоровий і тастер
Моя бабуся була справжнім томатним експертом. Вона представила мене до різноманіття своїх сортів. І якщо я бачив, що ринок продає не дуже милі томати, напевно купили все. І все, щоб зробити їх заготовки. Рецепт кетчупу для зими Я його знав. Тексти пісень, а це означає: І він завжди був неймовірно смачним.
Сьогодні Я буду ділитися цим рецептом з вами. Я впевнений, що якщо ви спробуєте цей кетчуп, ви отримаєте соуси для магазинів назавжди!
Рецепт кетчупу для зими Щоб приготувати домашній кетчуп для цього рецепта, вам буде потрібно досить багато часу. Найкраще виділити цілий день для таких заготовок, щоб не поспішати в будь-якому місці і насолоджуватися процесом. З приходом першої холодної погоди ви неодноразово скажете подяку вам за хвилювання про дієту сім'ї заздалегідь. Варто!
інгредієнти
Підготовка
Рецепт кетчупу на зиму: редакційна консультація Зробіть саморобний кетчуп - це проста справа. Проблеми виникають при відкритій банці соусу необхідно зберігати в холодильнику. І якщо це півлітрова баночка, їсти кетчуп не вийде швидко.
Таким чином, виріб не погіршується і не стає цвіль перед часом, є багато дрібних хитрощів. Збережемо день, якщо вони використовуються вчасно. Нещодавно мій колега Вадим Постернак розповів про те, як зберегти свіжість домашнього або придбаного соусу. Я можу поділитися корисною статтю за посиланням.
До речі, на зиму можна приготувати не тільки томатний соус. Я раджу зробити ароматну пасту з болгарських перців. Я знаю, що це не найдешевше задоволення прямо зараз. Однак результат обов'язково варто. Ви можете знайти рецепт тут.
Я хотів би дізнатися, як приготувати італійську їжу. Рецепт дуже простий, адже додати незвичайний смак в соус, потрібно тільки базилік.
І нарешті хочу поділитися рецептом для домашнього соусу песто. Дуже швидко і легко їсти, і їсти за лічені хвилини. Пальці добре!
Розкажіть мені, ви робите домашні соуси на зиму? Це буде чудово, якщо ви поділитеся вашим рецептом в коментарях!
Сьогодні Я буду ділитися цим рецептом з вами. Я впевнений, що якщо ви спробуєте цей кетчуп, ви отримаєте соуси для магазинів назавжди!
Рецепт кетчупу для зими Щоб приготувати домашній кетчуп для цього рецепта, вам буде потрібно досить багато часу. Найкраще виділити цілий день для таких заготовок, щоб не поспішати в будь-якому місці і насолоджуватися процесом. З приходом першої холодної погоди ви неодноразово скажете подяку вам за хвилювання про дієту сім'ї заздалегідь. Варто!
інгредієнти
- 5кг помідори
- 500г цукру
- 250мл оцет
- 3 великі цибулини
- 3 ст.л. солі
- 1 ч.л. червоний і чорний мелений перець
- Додатково
Підготовка
- Перше, що робити - мити всі помідори. Є багато з них в рецептурі, тому цей процес займе деякий час. Найкраще використовувати домашні томати. Смак і аромат їх набагато багатший, ніж у теплиць.
- Далі пропускають всі помідори через м'ясорубку і поміщають в велику каструлю. Заварити томатну масу 10 хвилин. Потім потерти всі помідори через сито або пробивати блендером. Позбутися від всіх шкурів.
- Повернути томатну масу до сковороди і відварити її на 3 години. Поки томати варені, очистіть цибулини і натріть їх в дрібній тертці. Потім додайте цибулю до помідорів і відваріть майбутній кетчуп ще 2 години.
- Додайте всі інші інгредієнти в суміш. Це цукор, оцет, сіль, 2 види мелений перець та інші спеції за смаком. Орегано, наприклад. Подивляйте його акуратно. А потім варіть соус ще 30 хвилин. У цей час ви встигнете стерилізувати всі банки і відварити кришки.
- Покладіть кетчуп на банки і накрийте їх. Додайте соус охолонути при кімнатній температурі, а потім відправте на зберігання в темному і прохолодному місці. Як комір. Божевільний!
Рецепт кетчупу на зиму: редакційна консультація Зробіть саморобний кетчуп - це проста справа. Проблеми виникають при відкритій банці соусу необхідно зберігати в холодильнику. І якщо це півлітрова баночка, їсти кетчуп не вийде швидко.
Таким чином, виріб не погіршується і не стає цвіль перед часом, є багато дрібних хитрощів. Збережемо день, якщо вони використовуються вчасно. Нещодавно мій колега Вадим Постернак розповів про те, як зберегти свіжість домашнього або придбаного соусу. Я можу поділитися корисною статтю за посиланням.
До речі, на зиму можна приготувати не тільки томатний соус. Я раджу зробити ароматну пасту з болгарських перців. Я знаю, що це не найдешевше задоволення прямо зараз. Однак результат обов'язково варто. Ви можете знайти рецепт тут.
Я хотів би дізнатися, як приготувати італійську їжу. Рецепт дуже простий, адже додати незвичайний смак в соус, потрібно тільки базилік.
І нарешті хочу поділитися рецептом для домашнього соусу песто. Дуже швидко і легко їсти, і їсти за лічені хвилини. Пальці добре!
Розкажіть мені, ви робите домашні соуси на зиму? Це буде чудово, якщо ви поділитеся вашим рецептом в коментарях!
Речі в квартирі, що кричить про бідність власника, відкидають їх без шкоди
Повернувшись з астрономічного фестивалю взимку, мій чоловік і я пішов до станції кафе і спробував його там.