Подруга досвідчена на власній шкірі і розповіла, що не пробачити своїх дітей

Настає час, коли діти ростуть і залишають гнізда. Здавалося б, батьківський обов'язок виконано, виконано татанікну роботу дітей, і тепер ви можете жити для вашого задоволення. Але буває, що дорослі проблеми дітей не тільки не йдуть в цей час, але і гірше. Помилки ранньої дитячої освіти Вони завжди зловживають батьками у віці. Діти іноді не ростуть, щоб бути гідними, як батьки будуть любити.

Люди лікують гаджет ретельно і обережно, якщо вони знають, що це крихка річ і може легко зникнути на незручний вплив або найменший удар рідини. Але якщо власники смартфона знають, що це ударостійкийВони припиняють відбивання пилу від нього. Можна кинути на плиткову підлогу, залити водою. Способливе ставлення до гаджета не так шанує.

Так само з людьми. Якщо батьки не чітко окреслюють кордони того, що допускається, діти варіабельно сидять на шиї і повісять ноги. Я маю на увазі, якщо ваша мама в поганому настрої, вона буде розуміти і прощати, як завжди. Але що відбувається в серці? Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть, Що не можна переносити дорослими дітьми І що потрібно негайно відреагувати, щоб потім це не болісно і боляче.

Незвичайне кохання Вони нав'язуються з християнством Дитяча поведінка. Але якщо ви йдете на борт, вона буде впливати як між батьками і дітьми, так і характером дитини. Ви затримали всю ніч через нього, і він, як вони кажуть в старому радянському мультфільмі, «полюбляє на поїзді». й

Ваша дитина сформувала ставлення до батьків як м'яко-бодідна і безсоння. Ти мама, ти пробачиш все, ти зрозумієш це, ти знову подаруєш, і ти ж не пошкодуєш. Ми любимо, що ви можете бути, як вам подобається. Якби моя мама завжди була там...

«Якщо ви любите мене, ви повинні прийняти чоловіка». А якщо ні, ви не бачите мене або ваших онуків довго. «Да, ти любиш мене, купити мене автомобіль. Або я отримую і залишаю. Сімейні маніпуляції дорослих дітей. Східна мудрість говорить: «Ви будете любити людину, яку ви довго пробачили». Ви не потіште дітей, звичайно, але гіркота і відступ поселиться в серці глибоко і довго.

Одна з моїх друзів підняла дочку самостійно, без батька. Одну маму завжди відчували про свою дочку. Тому вона виконала всі її побажання і усунула змії. Дівчина ніколи не відома відмова. Що ви думаєте?

Злий любов'ю мати підняло самогубну і зло-людію. Її апетити виросли, як вона зростала. Дочка не поважала мамі і знецінила все, що вона зробила для неї. Рік після року літня жінка мала менше прав у своєму домі, її пансіонату було взято, вона не дозволила використовувати пральну машину. Вона часто криється з відступом. В результаті стає безпорадним, і повністю непотрібним своїй доні. Так, можливо, це мама, яка піднялася не дочка, але монстр?

Іноді вирощені діти вважають, що вони мають право власності на всі речі в батьківському будинку: предмети, посуд, обладнання. Якщо ви порушили туман, то не доведеться купувати новий. Ви можете запозичати його і забути назавжди.

Це зрозуміло, що Маленькі діти – це рахунок.й Як і дитина, люблячі батьки тільки подрібнюють і все ще оплачені. Ще одна річ, коли діти виросли і стають незалежними. Тепер нікому не кидає. Тим не менш, деякі дорослі діти вважають, що необхідно оплатити гроші на кредит, а борг батькам не може бути погане. Вони самі люди.

Не дозволяйте дітям знецінювати себе. Вони не повинні наполягати свій спосіб життя на вас, зупинитися, коли вони роблять задоволення від нього. У вас є право дивитися телевізор серії, повільно введіть повідомлення в миттєвих месенджерах і все ще забрати тон сумки для взуття.

Задоволення та незрівнянна вдячність батькам зробить сім’ю доброзичливою та об’єднаною протягом багатьох років. Як ви робите з дорослими дітьми? Що б додати в наш список? Зачекайте коментарі!