Це життєрадісна для європейців, що через спеку вони проходять жахливі випробування, що ситуація зараз в різних країнах.

Абнормальна тепла в Європі Одна з найбільш обговорюваних тем сьогодні. Погода аномалія відрізняється дуже високою температурою повітря і зниженою кількістю опадів, тобто посухи. Іспанія, Португалія, Франція, Італія, Німеччина та Сполучене Королівство перенесли найбільшу з спекотної погоди. Що саме сталося в цих країнах, ми розповімо пізніше в статті.

У червні 2022 р. з’явився абнормальний вогонь в Європі. Потім термометр показав неробочі цифри, а саме 40-43 градусів тепла. У цей період були встановлені нові температурні записи. Наприклад, найвища температура, записана в португальському містечку Аліхо. Це був 47 градусів Цельсій.

Люди, які ніколи не відчували цю погоду, просто не приготували. Через спеку можна не тільки отримати тепловий інсульт, але навіть сказати, що пощастить життя. Таким чином, погодні аномалії призвели до багатьох людських випадків в різних країнах Європи.

Експерти кажуть, що тепло було прямим наслідком зміни клімату. Як це було раніше, він ніколи не буде знову. Будьте готові до аномальної погоди знову.

Тепло не тільки призводить до смерті людини, але і викликає потужних лісових пожеж. Європа зараз горить. У португальському місті Лірія окремо, понад 3000 га землі спалилися у липні.

У зв'язку з пожежами багато людей повинні бути евакуйовані. Це сталося біля французького порту. Пожежний вогонь настільки сильний, що всі бордо покривається товстим димом. Люди скаржаться, що вони нічого не дихають.

У басзині д'Аркачон вогонь знищили не менше 15 тис. га лісу. Люди, які залишають свої будинки в масі, туристи також змушені залишити небезпечні місця. У Франції 1700 р. рятувальники борються зі стихією.

Важко уявити пошкодження вогню, викликаного природою. Не просто про спалені ділянки. На цих землях жили величезну кількість тварин і комах. Зруйновано екосистеми Entire!

Вогнетривкий німецький національний парк «Саксонська Швейцарія». Пожежний вогонь не може бути вилучений протягом 19 годин. Пожежна пожежа також охоплює велику кількість британських територій. Згідно з органами місцевого самоврядування, Лондонська пожежна служба не працювала так довго з часів Другої світової війни.

Вперше в історії держави було оголошено найвищий рівень теплової попередження. Люди закликають не залишити своїх будинків, якщо це необхідно. Це не тільки життя, але і технічно важко.

24653634

У зв'язку з аномальною температурою повітря може бути пошкоджений рейки. Блок живлення також може бути порушений. Все це впливає на швидкість залізничного транспорту.

Крім того, через тепло, більше і більше людей приїжджає до лікарень. Лікарі рекомендують випити якомога більше води і контролювати їх здоров’я. Заборонено сонце!

Прогнози прогнозів прогнозів, які свідчать про те, що багато Європи буде просто на початку цього тижня. Температура повітря почне падати, є також високою ймовірністю, що буде довгоочікуваний дощ. Хочу вірити, що все станеться таким чином, тому що така неправомірна погода лякає.

Багато людей думають, що зміна клімату – це наша нова реальність. Проста людина не може змінити ситуацію. Однак кожен з нас може зробити невеликі кроки, щоб уникнути його загострення.

Важко вести екологічно чистий спосіб життя. Як це зробити, можна прочитати статтю, яку я писав раніше. У ній я говорив про найпростіші екологічні звички.

Що відбувається в світі сьогодні на природному рівні, фактично лякає. У планеті є попередження про нас, щоб зупинитися. Я переконаний, що теплова хвиля в Європі є ще одним сигналом природи. Чим більш наполегливий вплив людини на неї, тим більше таких відповідей ми повинні очікувати. Вітаю?