13
Баклажан не смажений принципово, використовуючи мій перевірений рецепт
Тепер сезон баклажанів в повному гойдалці. У мене є принцип: варити і їсти максимальну кількість сезонних овочів. Вони зникнуть з полиць або стануть дорогою. Ви можете взяти свою душу. Сьогодні Я покажу вам, як приготувати баклажани рагу з часником. Ви не маєте нічого спільного!
Редакція "Сайт" Він каже вам рецепт, який назавжди зупинить смаження баклажанів. Ось як ви варите.
Баклажани з часником Інгредієнти
Підготовка
І ось відео, в якому можна побачити, як зробити тушковані баклажани часником. Крок за кроком!
про:blank
Виготовлені таким чином баклажани дуже ароматні і смачні. Вони готують швидко, спеціальні муси не потрібно, але скільки задоволення. Якщо ви хочете експериментувати з синими, я рекомендую зробити їх смачною грузинською стравою. Спробуйте зробити найбільшу частину цього сезону. Зима можна зробити баклажани. Ви можете продовжити сезон довше.
Що незвично про баклажани?
Редакція "Сайт" Він каже вам рецепт, який назавжди зупинить смаження баклажанів. Ось як ви варите.
Баклажани з часником Інгредієнти
- 900г баклажани
- 2 зубчики часнику
- оливкова олія
- паприка
- свінгери
- кемін
- мелений імбир
- петрушка
- сіль і перець
Підготовка
- Підберіть трохи баклажанів. Відрізати ногу, але залишити хвіст. Також наріжте кінчик. Потім порізати баклажани уздовж на 8 скибочок. Але не вирізати їх до кінця, щоб вони залишалися в пучок. Зробіть деякі види квітки баклажанів. Точно як зробити це можна побачити в відео нижче.
Веб-сайт - У великій чаші залити воду, додати якусь сіль і перемішати. У цьому розчині очистіть баклажани на 10 хвилин.
Веб-сайт - У окремій мисці змішайте трохи солі і сухі спеції. Додати оливкову олію. Я взяв близько 40 мл. Тут також відправляється нарізаний петрушки і дроблений часник. Подивитись його добре.
Веб-сайт - Візьміть баклажани з води. Кожен з них змащується всередині сумішшю спецій. Розгорніть його рівномірно на всі овочі.
Веб-сайт - Тепер відправляємо баклажани в плитку тиску. Додайте воду і рослинне масло до дна. Якщо немає напірної плити, ви можете вислуховувати їх в будь-якій сотейні з товстим дном. Слабте їх на повільному вогні 15-20 хвилин. Ви можете послужити на столі!
Веб-сайт
І ось відео, в якому можна побачити, як зробити тушковані баклажани часником. Крок за кроком!
про:blank
Виготовлені таким чином баклажани дуже ароматні і смачні. Вони готують швидко, спеціальні муси не потрібно, але скільки задоволення. Якщо ви хочете експериментувати з синими, я рекомендую зробити їх смачною грузинською стравою. Спробуйте зробити найбільшу частину цього сезону. Зима можна зробити баклажани. Ви можете продовжити сезон довше.
Що незвично про баклажани?
Дад не міг говорити від втоми після важкого зрушення, але мудра дівчина приніс його назад до життя
Тільки справжня леді з хорошим смаком буде розуміти, які парфуми найдорожчі.