Ми часто забуваємо про реальні цінності. Ми часто звикли до наших близьких, якщо вони завжди з нами. Ми не даємо один одному посмішки або чаплі. Ми думаємо, що вони не йдуть в будь-яку точку. Сьогодні видання.
"Сайт" Вона передає дотик історію з вами від абонента. Поговоримо про важливі речі.
Вчора я повернувся з роботи, працював двома твердими змінами в рядку. Я хотів швидко приїхати додому, взяти піну, рибу, розслабитися перед телевізором. Тут настає текстове повідомлення від дружини, Ленка: «Будь Влада з танців, я не встиг.» Дякую.
О, вона не може триматися, я дива? Щоб посидіти в домашніх умовах і поговорити по телефону з друзями? Я хотів писати, що вони кажуть, я не на шляху, але я зрозумів, що немає грошей в рахунку. Бажаю, я думаю, що я хочу зустрітися з Владою, але Lena буде досить йти на риболовлі на вихідні.
155062
У будь-якому випадку, Влада і я ходжу, вона розповідає про її навчання, раптом вона просить: "Дака, чому ви так сульпували?" Чому вас не посміхається? Чи не мене чи мій мама. Ви замовляєте весь час, як ви зрадієте. Я чесно пояснив її, вони кажуть, що посмішка може бути після другого зсуву, я втомився, хочу відпочити, і не думаю, про такі дрібниці.
А потім Влада здивує мене. Він сказав: "Що мало чого?" Посмішки і дива. Сьогодні в танці на Степу ще не вдалося танцювати одну складну патру. Він був, він був попарений з мене, я посміхався в нього і сказав, що він був добре. І він танцював так добре, ви повинні бачити!
Пелеса мудра дитина: рот дитини Владе 7 років. Як дитина, і її посмішка дійсно зробив мене краще. Але я думав про те, що дитина мені славою. А якщо я здаю, що до неї, то, де мій Ленька вже думав себе. Якби Влада почула мої думки: «Мати дуже втомилися.» Твори для вас і мене. Щодня мийка, приготування їжі, очищення. Від нас немає днів. й
Я думаю, що я нечутливий пень. Дійсно, моя Олена працює додому щодня, немає сил на вечір, а потім повернулася назад від роботи з моїм «яскравим і довести». Останнім часом було слово, Бог тільки знає. Я вирішив здивувати коханого. Вони придбали торт і квіти і повернулися додому. Lena відкрив двері, ви можете побачити, що вона втомилася, кути її очей виглядали вниз, я думаю, що вона приніс її дружині. Подаровані подарунки. Я сказав: «Дякую вам, дорого, ви робите так багато для нас». Як діамант розквітав мій Helena красуня.
Дружина посміхнулася, подивившись на мене, торкавшись - все втома здавалося б, зраджувати її рукою. Я хочу зустрітися з дівчатами. Я замовив піцу, ran для Bacchus подарунки до столу. Це був як сімейний день. Ми вдячні один одному за все, захопивши, спілкувалися про різні речі і посміхалися багато. А Влада була правою: посмішка дійсно робить чудеса. Так багато енергії з'явилися, бажання жити і любити з новим енергійним. Яка мудра дитина Єленушка і я росте.
Щоденна робота займає час і бажання сказати приємні речі один одному, посміхатися частіше і оцінити кожен день, проведений разом. Але вдячність Вашій родині за свої зусилля дуже просто:
мудрий Я сказав вам, як. Я дав вам посмішку, і це був кращий день.
Невеликі жести і лікті можуть робити магію. Чи варто часто посміхатися? Напишіть нам про це, поділіться своїми історіями про дрібні щоденні дива. Ми чекаємо.