Я проводжу загальний аудит морозильної камери, після чого я підготував кат "Фалед"

Іноді в морозильній камері накопичується безліч шматочків м'яса або печінки. Ви не зможете нічого підготувати з них, але це шляхетично відкинути їх. У таких випадках я зроблю м'ясорубку, яке я зателефоную "П'ятимісний". Я пропоную вам аудит в морозильній камері і спробувати запекти цей чудовий кат. Ви не пошкодуєте!

Редакція "Сайт" Вона ділиться з вами простим рецептом м'ясної пасти від чого в холодильнику.

М'ясні інгредієнти Pate
  • 1/4 жир
  • 1/4 свинини
  • 1/4 м'ясо птиці
  • 1 / 4 печінки
  • морква
  • лаціна
  • 2 яйця
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Ви можете здивувати дивним числом інгредієнтів в рецепті, але я поясню. Так як цей кат готують з того, що в морозильній камері складно сказати точну кількість. Тексти пісень, а це означає: Я буду прийняти все, що залишилося. Не дуже важливо, що м'ясо є, оскільки воно буде гарним. Це печінка і кришка. Це обов'язкові інгредієнти. Візьміть потрібну кількість м'яса, що у вас є. Будь-який буде робити. Я хотів би зробити це в таких пропорціях.

2. Так м'ясо потрібно відтати. Залийте воду, покладіть м'ясо в горщик. Покладіть моркву, петрушку, сіль і перець до нього. Я також хочу додати селери і лавровий лист, але це для вашого смаку. Залийте воду, накрийте і варіть до готовності. (доб. 3)

3. У сковороді обсмажити зрізану кришку, щоб розтопити жир. Після цього додайте подрібнені цибулю і обсмажте до золотистої скоринки. Надішліть рубану печінку і тушки там. Можна додати трохи бульйону з м'ясом. Також солі та перці.

4. М'ясо від кісточок. Вирізати м'ясо і печінку з кришкою пропускають через м'ясорубку або блендер. Якщо потрібно, додайте більше солі. Також додайте трохи м'ясного бульйону (близько 100 мл). Відокремити жовтки з білків. Удар кальмарів в пишну фроту. Спочатку перемішайте жовтки в риф, а потім піну з білків.

5. Готовий фарш укладається у вигляді, покриту пергаментом і змащується жиром. Також можна залити на форму трохи паніровки для скоринки. Випікати пасти в духовці близько 40 хвилин при температурі 180 градусів. Чилі у вашій уніформі. Можна їсти наступний день.

М'ясний паштет просто неймовірний за смаком. Є тільки одне питання: як закінчити весь день? Я сподіваюся, що ви будете насолоджуватися цим простим рецептом і використовувати його знову!