На сцені у Вінниці за день та ніч душа рятує від своїх оповідань.

На сьогоднішній день мій рідний Вінниця. Вчора, 14 липня, 2022 р., о 11 а.м. у місті відіграли 3 жахливі вибухи. Я сидів у моїй кімнаті і працюю. Від епіцентру вибухів я був лише 500 метрів.

У статті я хочу розповісти вам про трагедії, яка відбулася вчора в одному з найбільш комфортних і безпечних міст України. Але зараз це не так. Нагадуємо про те, що вини мирних громадян України помирають.

Майже всі фото, які ви побачите в цій статті, були взяті Вінницьким фотографом Ольга Мирошниченко. Дякую за вашу мужність і відданість!

Коли було 3 потужних вибухів біля мого дому, я сидів на столі і пишу статтю про те, як українські діти допомагають підняти гроші на благодійність.

Все відбулося дуже швидко. Спочатку я почула гумку, якби літак був літати в небі. На другий рахунок, а звук миттєво став голосніше. А потім щось відбулося, що я так боївся. У російських ЗМІ це цинічно називається бавовняною. Я отримав дроблення вибуху.

380 р.

Хоча багато медіа напишіть, що були тільки 2 хіти, вибухи, що відбиваються в volley, 3 рази поспіль. Вона відчувала, як це сталося прямо над мною. У той же час я кинувся в коридор, де, відверто, я повинен був під час оповіщення повітря.

Але я звикла відчувати себе безпечно в рідній Вінниці. Я ніколи не уявляв, що трагедія цієї величини відбувалася в нашому місті.

Що відбулося в Вінниці, Росія випала близько 10 ракет на нашому сайті. З них кілька ракет-носія Kalibr-class досягла своєї мети. Це спеціальна довгадальна зброя, яка охоплює пейзажі та переміщається чітко в координати. Вкрай важко працювати над ними. Проте ще зуміли вистріляти стільки, скільки 4 ракети, які летять над Вінницькою обл..

Кожен з цих круїзних ракет зважує майже 2 тонн. Я ще не знаю, як це сталося. Немислимий трагедія заявляє життя 23 осіб, в тому числі трьох дітей. На фото ви бачите 4-річну сонячну лізу і її матері. Учора вони на шляху до розвиваючого класу, коли виник вибух. Дівчина загинула на місці.

2728234

Instagram / @l.i.z.i.love 117 шукали медичну увагу. Не менше половини з них в серйозному стані. Ще 18 осіб залишаються відсутніми. Дані постійно оновлюються як рятувальники продовжують розбирати сміття.

Російські ракети побили приміщення для масових заходів. Він назвав будинок офіцерів. На концертах своїх улюблених українських митців ми часто пішли. У цьому будинку також проводяться танцювальні заняття та різні дитячі кола. На першому поверсі було відділення Приватбанку.

Ще один ракетний удар біля будівлі, місцевий офісний простір. Вінниччани називають його «Ювілейним» або просто будинок життя. Я пішов туди кілька разів, щоб друкувати фотографії або виправити щось. У епоху радянської застою Ювілеїн став першим 9-поверховим корпусом з бетону і скла. І тепер цей будинок знищений.

Місцевий інформаційний канал Суспільне Вінниця повідомляє, що вибухи пошкоджені більше 50 будівель. Навіть в моєму будинку деякі сусіди вилетів. Це була ударна хвиля неприпустимої сили!

Крім того, клініка нейромеда повністю згорла. Розташований на першому поверсі «Ювилина». Також знищили близько 50 авто в автостоянці на час вибуху. Є люди, які просто спали їх живим.

Facebook / Ольга Мирошниченко Все це не просто резюме новин. Це реальна трагедія, жертва якої може бути мені, моя родина і друзі. Багато не говорять про медіа, масштаб наслідків набагато серйозніше. Моя пожежна дружка була там цілий день і ніч. І що він говорить про розбиття душі.

Будинок офіцерів та дому життя. Ці цивільні інфраструктурні об’єкти.й Вони абсолютно нічого не роблять з військовими. Проте російські пропагандисти не думають так. Після вибуху одна з них розмістила фото рідного міста, і написав, що військовий блок в Гайсіні потрапив. І це районний центр, розташований майже в 100 кілометрах від Вінниці.

Facebook / Ольга Мирошниченко Ще один пропагандист сказав, що в будинку офіцерів було розміщення військового. Але це брехня! У цьому будинку відбудеться концерт української співачки «Роксолана». Після інциденту співачка повідомила, що один з членів її команди помер.

Попри те, що росіяни споживають помилковий зміст і вірять все, що говорять ідоли, цивільні органи загинуть в Україні щодня. Я жив у безпечну Вінницю і вірив, що це буде залишатися так. Ілюзію.

Сьогодні в Україні немає сейфів. І якщо ви прочитали нові статті, які вийшли під мій авторство, пам'ятайте тільки одне. Я живий сьогодні, тому що я був досить не загиблим російським ракетом.

Сьогодні, всі Вінниці затирають. І я мурен з нею.