Дідусь не дасть мами прокидати мене рано на канікули, бо дівчатам доводиться спати багато.

Я чув два жінки, які говорять на трамвайці сьогодні. Покарана:Дочка не допомагає Це повністю лаціна. Коли ви не попросите, просто захочете. Я ніколи не знаю. Він сказав: «Віт, Майя, вона лише десять». Що робити? Це просто дитина. Мая почала списувати все, що вона була змушена зробити як дитину, і я хотів би захопити бідну жінку. Вона мала складне дитинства.

Я пам'ятаю себе. Я любила допомогти мамі варити, я був щасливий різати салати. Я не хочу чистити. Я особливо не хотів пилу. Я не вболівальник, але зараз немає вибору – хтось повинен тримати будинок чистим.

Дочка не допомагає

П'ятниці, які я захопив розмову між двома дамами на трамваях, що я вирішив обговорити момент з друзями. Ми зустрілися після роботи ввечері і почали думати. Галя продовжила говорити про те, що без роботи дитина стане лаштунками і виростає. Тамара наполягала, що мати існують, щоб навчити свою дочку все про господиню. Крістіна сказав, що там були раби для дому. Я слухав і зрозумів, що так багато людей, так багато думок. Я запрошую вас приєднатися до нас.

Галина: «Що швидше навчається чистити, чим краще вона буде маррі»

Мій stepdaughter сидить навколо нашої шиї зараз. Я не розумію, як можна підняти таку дочку. Юлія не поспішає рухатися до Дениса, каже, що спочатку вона хоче зробити кар'єру, а не чистити і прасувати. Ну, Денис буде чекати року, другий, а потім знайти деяку економічну Дунаю, і це, любов. Ні, шукати роботу і зберегти будинок чистим. Що я думаю? Це доля жінки.

Тамара: «Хто навчить її правильно варити, якщо не її мати»

Коли я одружився, я був приречений. Я нічого не можу приготувати. Моя мама була однією з тих, хто завжди зберіг дитину з роботи. І мій Пітер – любов’ю смачної їжі. Не варто забувати. О, я був в перший раз. Вона завжди була на телефоні з її другом. Вона добре на все. І вчив мене, як це зробити, і варити його смачно. Коли у мене є дочка, я навчаю її. Я не хочу, щоб вона була настільки важкою для її вивчення

Христина: "Це не здорово навчати дівчину, яка закохує когось щось"

Я вірю, що хороша мама переконує свою дочку, яка вона найкраща і заслуговує тільки найкращого. Нехай відомо, що це не її спосіб життя - миття вікон в будинку і приготування чотири рази на добу. Ось як живе життя. Вам необхідно стати цікавим, читати багато, бути успішним - тоді життя вийде так, щоб ви не встигли працювати на кухні.

Я слухав мої подруги і думав, що насправді все важливо - почуття пропорції. Звісно, для своєї дочки важливо пройти на свій досвід. Але ще й ієр з приготуванням, прибиранням. Дитина встигне працювати. Моя дід розповіла мені дівчатам поспати багато, нехай мій мама прокине мене рано на канікули. Ті були хороші часи.

1 999 р.

Я думаю, що головне завдання батьків все ще дасть дитині щасливий, не тягарний з дорослим піклується про дітей. Життя не завжди буде простим для наших дітей. Дуже добре, якщо в складних моментах вони хочуть подумати минуле, пам'ятають щастя, надихають і йдуть на життя. Ви думаєте, що це важливо, щоб пройти всі свої навички до вашої дочки? Я чекаю на коментарі.