1395
Гірськолижний центр Alpine в Росії (37 фото)
Кіровськ знаходиться в центрі Льодового півострова на підніжжя Хібіна – великий гірський хребет, 205 км від Мурманського. Центр російської лиж.
Замість ходьба по місту Кіровськ я вирішив піднятися на Айкуївтор, гору 1075 метрів висоти. У верхній частині я проходив в щільні хмари серед руїн колишнього кабельного автокрісло, п'яний сноубордовий чай.
На шляху до Хібіни ми захопили снігові краєвиди.
Ми зупинилися на гірськолижному схилі «міський схил». Виявилося, що крісельний підйомник, який я був сподіватися, не працював до березня. МЗС за 200 руб., щоб він прокинув мене на снігоходах безпосередньо до вершини. Я не хочу, щоб пройти 1.5-2 години, але я отримав.
Наближившись ближче до вершини, стало зрозуміло, що не буде красивих пейзажів через сильні хмари.
Він традиційно холодний і вітер у верхній частині. Це був час, оскільки я бачив сноуборди з будівлі.
Побачити з вершини. Раніше на Айкувренчоррі працювали два крісла, але вже розібралися.
р.
У певній точці хмара кинулася і я бачив Кіровськ.
р.
Кіровськ - невелике і затишне місто з населенням близько 30 000 осіб.
245782.
Апатитно-нефельінський переробний завод No 3, який є структурним підрозділом АТ «Апатит»
Хмари летять, і я навіть почав мріяти про гарне сонцезахисне світло.
р.
Але через 16 хвилин однаковий кут виглядає різним.
Ухил гірськолижного комплексу "Великий Дерев'явр". З правого ви можете побачити, як незручні хмари creeps ...
Хоча я не вкрита хмарою, я намагався взяти принаймні кілька фото Кіровського і Хібіна.
499 р.
До речі, в цьому невеликому містечку за 17 років жив і навчався письменнику Ведикту Ерофеєва, автора відомого вірша «Москва-Петушки»
Обкладинка.
Габаритний зображення
Хміль красивого заходу сонця в хмарах і я пішов вниз. Я відчув, як я був підводним і повільно миючи вниз. У зв'язку з сильною вологістю і вітром камера знову покривається льодом, але я не знезаражений.
Поступово, поліпшення видимості.
Це де я пішов на інший розмір. А ті ремонтники були в іншому вимірі.
Я припинив десять метрів від них і, збираючи фотографії, слухав їхню розмову:
- Миколаї, утримую диск, я точно не закрутила кріплення.
- Всі права.
- Все правильно, добре зроблено. Про нас
При цьому диск з глухим звуком потрапляє в сніг.
до О, це занадто погано.
до Вибачте мене, будь ласка.
- Гаразд, давайте розсипати другий диск, а потім зійдемо до першого.
А що здивувало мене не те, як мило і ганчі працювали, але щось інше. Коли компакт-диск впав, я слухав їх розмову і вирішив дати їм CD. Він захопив, "Хлопці!" Тоді я ще раз помітив, голосніше. Зеро реакції. Він прийшов до спини і назвав їх знову. Але вони не чули мене... Сидіння, фіксація троса, розмова, але я не помітив! Сатан, якби я переглядав фільм.
Магазини Ні, ебать ви.
Навігація.
Літо в Кіровську є коротким і прохолодним. У передгір'ях період з середньою щоденною температурою вище 10 ° С триває близько 70 днів.
Закуски на відстані
Життєві чоловіки живуть в Кіровську. Коли я шукав цікава інформація про місто, я прийшов на щось, як це: «Майор Кировського загинув власником гранатового магазину. й
Перший апатіто-нефельинно-переробний завод
浜у 涓 蹇
Замість ходьба по місту Кіровськ я вирішив піднятися на Айкуївтор, гору 1075 метрів висоти. У верхній частині я проходив в щільні хмари серед руїн колишнього кабельного автокрісло, п'яний сноубордовий чай.
На шляху до Хібіни ми захопили снігові краєвиди.
Ми зупинилися на гірськолижному схилі «міський схил». Виявилося, що крісельний підйомник, який я був сподіватися, не працював до березня. МЗС за 200 руб., щоб він прокинув мене на снігоходах безпосередньо до вершини. Я не хочу, щоб пройти 1.5-2 години, але я отримав.
Наближившись ближче до вершини, стало зрозуміло, що не буде красивих пейзажів через сильні хмари.
Він традиційно холодний і вітер у верхній частині. Це був час, оскільки я бачив сноуборди з будівлі.
Побачити з вершини. Раніше на Айкувренчоррі працювали два крісла, але вже розібралися.
р.
У певній точці хмара кинулася і я бачив Кіровськ.
р.
Кіровськ - невелике і затишне місто з населенням близько 30 000 осіб.
245782.
Апатитно-нефельінський переробний завод No 3, який є структурним підрозділом АТ «Апатит»
Хмари летять, і я навіть почав мріяти про гарне сонцезахисне світло.
р.
Але через 16 хвилин однаковий кут виглядає різним.
Ухил гірськолижного комплексу "Великий Дерев'явр". З правого ви можете побачити, як незручні хмари creeps ...
Хоча я не вкрита хмарою, я намагався взяти принаймні кілька фото Кіровського і Хібіна.
499 р.
До речі, в цьому невеликому містечку за 17 років жив і навчався письменнику Ведикту Ерофеєва, автора відомого вірша «Москва-Петушки»
Обкладинка.
Габаритний зображення
Хміль красивого заходу сонця в хмарах і я пішов вниз. Я відчув, як я був підводним і повільно миючи вниз. У зв'язку з сильною вологістю і вітром камера знову покривається льодом, але я не знезаражений.
Поступово, поліпшення видимості.
Це де я пішов на інший розмір. А ті ремонтники були в іншому вимірі.
Я припинив десять метрів від них і, збираючи фотографії, слухав їхню розмову:
- Миколаї, утримую диск, я точно не закрутила кріплення.
- Всі права.
- Все правильно, добре зроблено. Про нас
При цьому диск з глухим звуком потрапляє в сніг.
до О, це занадто погано.
до Вибачте мене, будь ласка.
- Гаразд, давайте розсипати другий диск, а потім зійдемо до першого.
А що здивувало мене не те, як мило і ганчі працювали, але щось інше. Коли компакт-диск впав, я слухав їх розмову і вирішив дати їм CD. Він захопив, "Хлопці!" Тоді я ще раз помітив, голосніше. Зеро реакції. Він прийшов до спини і назвав їх знову. Але вони не чули мене... Сидіння, фіксація троса, розмова, але я не помітив! Сатан, якби я переглядав фільм.
Магазини Ні, ебать ви.
Навігація.
Літо в Кіровську є коротким і прохолодним. У передгір'ях період з середньою щоденною температурою вище 10 ° С триває близько 70 днів.
Закуски на відстані
Життєві чоловіки живуть в Кіровську. Коли я шукав цікава інформація про місто, я прийшов на щось, як це: «Майор Кировського загинув власником гранатового магазину. й
Перший апатіто-нефельинно-переробний завод
浜у 涓 蹇