Щоб переконатися, що лояльність дружини, він встановлює камеру в спальні і відійшов на бізнес.

Микола був впевнений, що він мав вірну дружину, до одного дня пахнув запах чоловічого парфуму на її одязі. Чужий, звичайно. З`ясуйте зв’язки, відверто герой. замість того, він вибрав абсолютно іншу тактику. Яка людина незвичайного акту ведеться, і його дружина дуже лояльна до нього? У статті ви дізнаєтеся про це.

Я одружився з найкрасивішою і емпатичною жінкою у світі. На світанку наших відносин, здавалося мені, що я знайшов той, з яким я живу життя. На наступні 10 років нашого шлюбу я знав, що це буде.

Наташа стала матір’ю чудових дітей. Настя і Діма. Моя дружина зробив велику роботу як мама. Ми зробили все, що ми можемо зберегти наші діти здоровими і щасливими.

р.

Я щасливий з моєї роботи. Я впевнено перемістив кар'єру сходи. Ми змогли купити автомобіль і швидко оплачувати іпотеку. Я не знаю нічого про дизайн. Я просто хотів, щоб наші гнізда були найкращим місцем у світі.

Як діти зростали старших, дружину захотіли піти на роботу. Я не наполягав, тому що я можу забезпечити сім'ю самостійно. Але це було важливим для Наташиного сприяння сімейного бюджету.

Ми були щасливі, бо мій старший брат шукав нових співробітників. Наташа вирішила, що робота з родичами була гарною ідеєю. Я не говорю, і я був більш комфортним. Я довірив мого брата, як я довірив себе.

Я ніколи не сумніваюся, що у мене є вірна дружина. Але в деякій точці я почав помітити, що Наташа діяла дивно. Вона почала залишатися частіше на роботі, і наша комунікація поступово стала дещо холодною.

Поблизу немає. Моя дружина завжди знайшла викли і сказала, що вона дуже втомилася в офісі. Я не хотів, що сталося. Так я вирішив поговорити з братом, щоб побачити, якщо Наташа лежала мені.

Вважно приймав, що компанія зараз переживає не найкращі часи. Тому, що Наталя дійсно має працювати над тим, щоб встигнути виконати всі завдання. Брат пообіцяв, що він обов'язково відповідав свою дочку-праву з гідною премією, коли справи пішли вгору. І заспокоївся.

Але не змінився час і ситуація. А точніше, воно трохи гірше. Я почав помітити, що одяг Natasha занурився як хтось інший. Я не дуже уважний запахам людей. Але це дуже відрізнялося від того, що я звик до всіх років життя.

Я не мав сил і бажання зробити появу. Я мав піти на поїздку з дня до дня. У червні, коли діти відвідали своїх батьків в країні. Я думав, що моя дружина обдурила на мене, вона, ймовірно, принесла любов до нашої квартири.

Тоді я вирішив, що я буду йти до екстремальних заходів. Я встановив приховану камеру відеоспостереження в нашій спальні. Я міг бачити те, що сталося в кімнаті через мій телефон. Я не знайшов місця. З одного боку я вірю, що моя дружина не могла це зробити. Але з іншого боку, здавалося мені, що моя інтуїція не заперечувала мене.

Увечері з’явилася вірна дружина. Я був морально підготовлений, щоб зрадити дружину. Але виявилося, що не тільки Наталі. До 22 п.м., у спальні з'явилася чоловіча фігура. Я, як мій брат. А потім головоломка з'явилася в голові.

Саме тому Вадим закрив для Наталії, говорить про блокажу на роботі. Він просто хотів, щоб вірити його і очистити дружину. Щоб бути чесним, коли я бачив їх поцілунки, я просто кричав. Я поганий чоловік? Що вона навіть знайти в Вадимі?

Занадто багато питань і занадто мало відповіді. З тих пір, поки що не завадить вечір. Я вже подав для розлучення. Але тепер я просто не знаю, як жити моє життя.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Іноді ви повинні піти на екстремальні довжини, щоб дізнатися правду. Ми не будемо запитати вас, щоб зробити те ж саме, як героя історії сучасності. Але, як ви бачите, це камера відеоспостереження, яка допомогла йому швидко і просто переконатися, що його здогадки були правильними.

На жаль, ніхто не є імунітетом своїх родичів. Але ми впевнені, що Миколай зможе впоратися з усім. У такій ситуації краще відразу звернутися до фахівця. Вітаю?