11
У котеджі два ящики баклажанів, час підготовки патрів «Південь»
Минулого року, мою матір-в-право, і ця весна вирішила переїхати на країну. Вона є садівником і вирощує багато речей. Так вона приніс нам дві коробки баклажанів у вихідні дні. Я відразу зробив салат на зиму, в кінці статті я буду ділитися рецептом. Але все ще багато овочів залишають. Так я почав думати про приготування баклажанів на вечерю. Я пам'ятаю чудовий рецепт!
р.
Редакція "Сайт" Вона ділиться чудовим рецептом з вами.
Що приготувати на вечерю з баклажанів Інгредієнти
Підготовка
З цієї кількості інгредієнтів виходить 12 котлетів. Вечеря досить для сім'ї. З салатом виходить відмінна вечеря, навіть не потрібна бокова страва. Звичайно, два ящики баклажанів в цьому темпі доведеться варити довгий час, але нічого. До речі, я пообіцяв поділитися рецептом салату з баклажанів на зиму. Чудовий рецепт, обов'язково спробуйте!
Добре, ви вже знаєте, що робити для вечері баклажанів. Я сподіваюся, що ви насолоджувалися цим рецептом стільки, скільки я зробив. Я можу сказати напевно: котлети дуже соковиті і з цікавим смаком. Моя мати-в-права назвала їх "Юніверси". Це ім'я, яку вони використовували в моїй кулінарній книзі. Я впевнений, що цей рецепт буде linger у вашому.
Який цікавий баклажан?
р.
Редакція "Сайт" Вона ділиться чудовим рецептом з вами.
Що приготувати на вечерю з баклажанів Інгредієнти
- 700г м'ясо
- 1 баклажани
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 1 яйце
- шемале
- 40г горіхи
- 5 ст. ложки
- 3 ст. л.
- 4 ст.л. рослинної олії
- зелений
- сіль і перець
Підготовка
- Очистити баклажани і нарізати на великі кубики. Також вирізаємо цибулю. Блискавка має баклажани, цибулю і горіхи.
- У глибокій мисці змішайте фаршу і білого хліба, замоченого в воді перед рукою. Додайте баклажани і яйце. 123456Наступна
- Вичавити часник або порізати його дрібно. Подрібніть зелень. Будь-який буде робити. Я збираю кріп, петрушку і кіндро, оберіть за смаком. Додайте все це на м'ясо.
- Замісити м'ясо на паштах, побити його добре. Потім утворюють невеликі котлети, згортають їх в паніровці і обсмажують на олії до золотистої скоринки.
- Помаранені шпаклівки покласти на чашу, покриту пергаментом. Залийте 3 столові ложки води там. Обкладинка з фольгою і відправити в духовку нагрітою до 180 градусів. Продається близько 20 хвилин.
З цієї кількості інгредієнтів виходить 12 котлетів. Вечеря досить для сім'ї. З салатом виходить відмінна вечеря, навіть не потрібна бокова страва. Звичайно, два ящики баклажанів в цьому темпі доведеться варити довгий час, але нічого. До речі, я пообіцяв поділитися рецептом салату з баклажанів на зиму. Чудовий рецепт, обов'язково спробуйте!
Добре, ви вже знаєте, що робити для вечері баклажанів. Я сподіваюся, що ви насолоджувалися цим рецептом стільки, скільки я зробив. Я можу сказати напевно: котлети дуже соковиті і з цікавим смаком. Моя мати-в-права назвала їх "Юніверси". Це ім'я, яку вони використовували в моїй кулінарній книзі. Я впевнений, що цей рецепт буде linger у вашому.
Який цікавий баклажан?
Які українські красуні виглядають як захистити рідну землю
Ніколи не відповіли телефонні дзвінки з цим словом, забути це існує.