Стильний 93-річний американський заздрий навіть 18-річні, і її бабуся назвати мовою не вийде.

Сьогодні особистий блог в Instagram Майже кожен має один. Не рахувати, звичайно, бабуся, які рідко витрачають час на соцмережах. Але вони роблять! А деякі з них роблять це так успішно, що вони стають мільйонером блогерів.

американський Helen Van Winkle Мед розбиває всі стереотипи про вік, красу і популярність. У віці 93 жінка активно веде сторінку в Instagram, пагони для реклами різних брендів і просто порадує аудиторію з її яскравими фотографіями. Детальніше про те, як така зріла леді вдалося досягти таких висот, читайте далі в статті.

Особистий блог в Instagram Helen Van Winkle Hani був народився в 1928 році, коли ніхто не міг подумати про соціальні мережі. Жінка виросла на фермі, де діти весело без гаджетів і інтернету. Незабаром героїні переїхали на сусідній стан. Зустрілася з майбутнім чоловіком.

Олена дала більше 25 років свого життя в індустрії одягу. Вона була люблячою дружиною і матір'ю, робляючи рутинні господарські хори, витримуючи її сад і приїжджаючи храм.

Instagram / @baddiewinkle Коли жінка мала онуків, вона присвятила їм багато часу. Без наявності відповідальної та любої бабусі.

У житті було чимало рад, але досить трагічними подіями. Єлен став вдовою на своїй 35-й річниці весілля. Її чоловік був в автомобільній аварії. Вона також втратила сина, який загинув серйозні захворювання у віці 46 років.

Instagram / @baddiewinkle Самовираження допомогло їй впоратися з жиром. Моя бабуся любила плаття яскраво до. Але з виходом найближчих людей жінка почала носити ще більш екстравагантні наряди. Кожна з її виглядів доповнилася тим же сміливим макіяжом.

Helen's сенсаційний зовнішній вигляд в Instagram - це робота її великий Одного разу дівчина фотографувала жінку для розміщення картини в знаменитій соціальній мережі. Вона любила її великий наряд. Не кожен день ви познайомитеся з дорослою леді в ображена молоді шорти і друкована футболка!

1835-1985

Instagram/@baddiewinkle Єлен не розумів. І наступного дня Кеннеді ran її і захоплено повідомляють, що її сторінка в Instagram підписалася на величезну кількість людей. Великозернистий запровадив свою бабуся до перебігу речей і пояснив, як працює соціальна мережа.

Жінка вибрала прізвичку, поєднуючи слово поганіді (перекладений на російський скраб, поганий) і її прізвище. За словами Олени, таке ім'я в Інтернеті не може краще передати її чарівний дух.

Instagram / @baddiewinkle Починав неймовірну кар’єру актора Helen Van Winkle Honey. Відомі бренди косметики та одягу стали запропонувати співпрацю з модним бабусям. Позитивний підхід до життя і самоіронії дали жінці квиток на новий щасливий життя.

Більше і більше людей підписуються на сторінку стильної бабусі. На сьогоднішній день понад 3 млн. осіб стежить за творчою роботою. Це немислимі фігури, враховуючи, що її великий

Для багатьох Олени стали рольовою моделлю. Не боїться бути різними. Це головна ідея, яку вона кладе на своєму блозі. Якщо ви хочете бути щасливими. І абсолютно ніхто не має права судити вас за це.

Instagram/@baddiewinkle Договори з купівлі-продажу допущені до отримання грошових коштів. Вона почала подорожувати і змогла відвідати багато країн світу, які ніколи не мріяли. Основна мета яскравої бабусі – надихнути інших жінок, щоб стати кращими, незважаючи на упередження і затримані стереотипи, які перетворюють наше суспільство.

Instagram / @baddiewinkle Подивитися в Helen - і око щасливо! Її історія доторкнулася мене і нагадав мені, що вік просто конвенції. Не дуже пізно, щоб почати чистий шифер. І я впевнений, що ви можете зробити це, якщо ви хочете. Успіхів!