Ми радіємо новому літньому збірнику дизайнера Ірина Конарєва, кращі наряди для жінок 50+

Російський дизайнер Ірина Конарєва Вона робить все можливе, щоб зробити російську жіночу сукню стильно і красиво. Жінки роблять одяг для зрілих жінок. Однак дуже часто молоді дівчата дивляться на її наряди.

Якщо ви не знаєте, куди одягатися зараз, адже багато іноземних брендів залишили країну, Ірина Конарєва збереже вас. Ми зробили вибір найуспішніших образів дизайнера. Можливо, ви знайдете правильний наряд для себе.

Ірина Конарєва Ірина Конарєва проживала в Воронежі протягом багатьох років. У 2013 році відкрив свій перший бутік моди. Вона мріяла про одягання дам не тільки в красивій, але і в модному одязі. І я повинен сказати, вона зробила.

Сьогодні, понад 163 тис. осіб слідувати за діяльністю Ірини в Instagram. Магазини не тільки в Воронежі. Бутики також діють в Ліпецьку і Москві. Крім того, ви можете отримати консультацію від компетентного фахівця і замовити одяг онлайн.

Р

Веб-сайт: www.konarevairina.com На сайті магазину представлені різні дизайнерські бренди. І, звичайно, лінія одягу від самого Конарева. Ірина також представила незвичайний проект. Це називається "Трансформація, або Проект Мільйона."

Про зміну життя жінок. Зовнішня трансформація обов'язково призводить до внутрішнього перетворення. Жінки з різних куточків Росії приходять до Конарева з певним запитом. Разом вони обговорюють бажаний результат і починають працювати над трансформацією.

Веб-сайт: www.konarevairina.com Герої повністю змінюють зображення. Це стосується стилю одягу і зачіски. Жінки можуть виглядати в новому вигляді. І це дорого! У проекті взяли участь італійська жінка з російським корінням. Тож ми можемо впевнено сказати, що мозковий зв’язок Ірини Конаревої набуває міжнародної ваги.

Який одяг створює дизайнерський магазин Konareva з тієї причини, яка називається бутиком. Він містить унікальний дизайнерський одяг, який відрізняється від масового ринку. Для жінок, які відкриті для експериментів.

Бутики Ірини не просто магазини з продажу красивих і модних речей. Це місце сили, де кожна жінка може відпочивати її душею. Унікальність також полягає в тому, що Konareva пропонує не тільки окремі елементи гардеробу, але вже готові рішення для створення стильних образів.

Веб-сайт: www.konarevairina.com Також ви можете вибрати взуття або аксесуари, якщо ви вже готові. Стиліст вважає, що образ без вдалого доповнення вважається неповним. Навіть самий здавалося б нудна чорна сукня буде грати з новими квітами, якщо прикрасити її парою аксесуарів.

У своєму обліковому записі Instragram Ірина ділиться стильними нарядами та порадами, які допоможуть вам перетворювати за винятком образу. Наприклад, мені дуже сподобалося відео стиліст, де він показує стільки, як 3 варіанти, як можна збити, на перший погляд, нудна сорочка. Обов'язково переглядайте відео за посиланням.

Ірина має свій власний YouTube-канал, де відео з новими продуктами з її бутіків регулярно випускаються. Ви можете побачити, як будуть сидіти на тілі, а також познайомитися з цілим асортиментом і новинками в магазині. До речі, є також відео з результатами проекту трансформації.

Рольова модель Ірина Конарєва – це чудовий приклад, який слідувати. Вона більше 50 років, але виглядає набагато молодше, ніж її вік. Смішуючи і цілеспрямований стиліст знає, що вона хоче від життя. І це можна побачити пристрастю, з якою вона займається дизайнерською діяльністю.

Веб-сайт: www.konarevairina.com Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Якщо ви втомилися від нудного однотонного одягу і хочете розкрити себе новим способом, вам обов'язково потрібно включити Ірину. Або на своїх вірних помічників, які роблять магію в бутіках, а також можуть консультуватися з вами онлайн.

Для мене Ірина стала справжнім відкриттям. І я обов’язково побачу на своїй сторінці більше одного разу, щоб надихнути нові образи і ідеї стиліста.

Я дивився, що ти любиш, що це дивовижна жінка? Покажіть мені в коментарях, які вподобаються вам найбільше.