Десерт, який я заміню магазин морозива влітку, щоб не забирати восени

Нормально. кефір Замініть придбаний магазин морозива, якщо приготувати цей літній солодкий за цим рецептом. Ягоди і фрукти можна приймати будь-яким, а замість замішувача слід використовувати мед і трохи ванільний цукор.

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. десерти від морозильної камери, яка готова буквально за 2 хвилини. Немає жиру або додаткових калорій!

р.

Йогурт з інгредієнтами Berries
  • 300г йогурт
  • 3 ст. меду
  • 10г ванільний цукор
  • аромат
  • Кошик

Підготовка
  1. Йогурт краще взяти товсту, ви можете 10%, і ви можете взяти 1,6% жиру. Головне, що це без добавок. Мед рекомендується приймати рідину, акацію, її смаки краще. Я використовую ванільний цукор як ароматизатор.

2. Йогурт заливаємо в чашу, додаємо мед і ванільний цукор. Добре перемішати до однорідності.

3. Ви можете взяти будь-яку форму. Головне, щоб покрити дно харчовою плівкою. Залийте в форму йогуртову суміш, ретельно вирівнюючи її по всій поверхні форми.

4. Ягоди і фрукти можуть поєднуватися зі смаком. Тільки великі ягоди рекомендується нарізати на пластини. Дуже красивий вигляд полуниці або агрусу. Я не рекомендую різання малини. Поставте ягоди у форму.

5. Також можна додати улюблені горіхи за смаком. Вони також рекомендують подрібнювати заздалегідь. Форма зверху була покрита харчовою плівкою, щоб десерт не був насичений запахами з морозильної камери. Зберігайте десерт в морозильній камері протягом 2 годин, поки він повністю замерзає, але, за принципом, він заморожує таку делікацію набагато швидше.

6. Це, десерт кефір готовий. Бодибилдерши!

Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з перевіреним рецептом для домашнього згущеного морозива. Неможливим є розбити!

Йогурт з ягодами і горіхами в поєднанні з медом божественно смачний, як йогуртовий морозиво! Вирізати десерт на порційні шматочки і їсти для задоволення. Краще зберігати таку солодкість в морозильній камері.

До речі, якщо немає ягід, то можна додати до йогурту. ангелй Також є цікавим поєднанням смаку. Мій чоловік каже, що цей десерт виглядає як картина: яскраві, соковиті і мальовничі!