З'ясували, що чоловік забрав дитину на боці, і пішов до екстремальних заходів.

Історія як ДружинаСтарий як світ. Проте, в нашій сьогоднішній статті ви знайдете несподіваний поворот, який підштовхує головний характер до дуже радикального акту. Що зробив чоловіка Альени так погано і як цей сюжет закінчиться, читати далі.

Я маю на увазі, що мій чоловік має когось. Я повинен сказати, що він може зашифрувати. Але не можна фокусувати мене. Спочатку я вирішив дивитися ситуацію. Я хотів, щоб визнати все самому. Тільки Миша наполегливо претендувала, що нічого не сталося.

І подумав, що не потрібно чоловіка. Хочу вирішити цю проблему з коханкою. Я не думав, що він прийшов до цього, але я повинен стежити за чоловіком.

У цей день він сказав, що він буде пізно працювати через термінову зустріч. Але я знав, що мене лежав. Я збирав таксі в офіс і попросила водію чекати. Він не займе багато часу: Misha вийшов і відразу потрапив в машину. Ми пішли після нього.

Кілька блоків пізніше чоловік звернувся до вулиці до школи, де ми колись навчалися з ним. Більше того, я не чекав його, щоб зупинитися. Миша вийшов з авто, і чекала його на вході. Я тільки бачив її ззаду, але господиня не зацікавила мене так багато.

У цей момент маленька дівчина з трьох-чотирьох почала бігати до Міша. І я відчув, як я був електрокутним. Чи можу я зловити занадто пізно? Моя людина завжди розповіла мені, що він не готовий для дітей. Що робити, якщо весь цей час він був тільки батьком, просто не мій дитина?

Чи знаєте ви історії, коли дружина забирає помста на чоловіка і намагається зашкодити йому стільки, скільки він болить її? Що я вирішив зробити. Спочатку я хотів просто викинути всі свої речі з квартири, змінити замки і назавжди відірвати його від мого життя. Але це буде занадто легко. Я вирішив слідувати Misha знову, щоб дізнатися, хто точно він йде до школи. вона була молодшою вчителькою.

Тоді я поставив брата, який довгий час був офіцером поліції. Ви не знаєте, як важко, щоб допомогти мені. План був наступним чином.

Він або один з його підлеглих повинні прийти до цієї жінки і попросити її кілька питань. «Ви знаєте, хто Михайло Андрійович? й

Звісно, моя господиня буде дуже страшною і не лежить. А потім вона дізналася про Мишу. Ми повинні поставити щось серйозне! Так що ця жінка, без зцілення, вирішив відкинути його від гріха.

Моя планка працювала ще краще, ніж уявилась. Мій брат сказав мені, що ця леді була такою гістеричною, що вона мала викликати швидку допомогу. Мій чоловік прийшов додому дуже пізно, що день. Він не хотів пояснити, чому він пішов на весь день. Але я знав, що сталося. Я вирішив закінчити його.

Ми проживали у моїй квартирі, так що у мене була ще одна трубка. Миша не помітила, що я вже запакував всі свої речі. «У вас є одна ніч, щоб забути мені свою присутність в цій квартирі. Що вже зібрано, залиште ключ на вході. Завтра я буду файл для розлучення, я сказав.

Очевидно, що він остаточно закінчив його. Він не скаже слово і просто лівий. На наступний ранок він відправив кур'єру, щоб забрати валізи. Я пізніше дізнався, що Міша була пожежна.

Тексти пісень, а це означає: Це чорна пляма в житті, немає іншого способу! Але я думаю, що я зробив право. Відповіді про те, що лізи і зраджуватимуться, Я просто прискорив його, і карма здається працювати.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? За тривалий час в нашому редакційному відділі не отримали таких неоднозначних оповідань. З одного боку я хочу зрозуміти героїну, бо вона досвідчена казсон. Але з іншого боку, це дійсно правда? По-перше, жінка не в повній мірі з`ясувала, що сталося: хто це жінка з дитиною і чому чоловік зв'язався з нею.

Таке радикальне рішення може тільки привести до тимчасовий рельєфй Здається нам, що героїня буде шкодувати, що вона зробила. Що ти думаєш?