Франківськ: що з'єднує Микита Михалков, Андрей Кончаловський і Гіна Лолокрідіда

Відверте визнання Улюблена зірка інтрига вентиляторів. Яка їх улюблена ідола приховує? Чому ви вирішили розповісти мені? Це дійсно правда? Або людина, яка просто чує промені слави? Кожен вирішує себе. Недавній цікавий твердження був виконаний італійською акторкою Gina Lollobrigida. Вона згадувала, що два радянські режисери пообіцяли привести її внизу оленя.

980649

Instagram / @vintagehollywoodstars Консультація кандді Але для стартерів пам'ятаєте біографія Це приголомшлива брюнетка. В час на день народження. Спочатку актриса отримала ім'я Люгіна, але з часом вона перетворилася в простий і солодкий варіант. Дівчина народилася 4 липня 1927 р. в Підяко, Італія, і зіткнулася з важкою війною.

батько Ґіни працював меблією, а сім’я мала три дочки. Війна змусила родину залишити зруйнований будинок і переїхати в Рим. доля І зробіть гроші. У Римі маленька Гіна навіть продала свої малюнки до доповнення сімейного бюджету.

111742

Instagram / @golden_classi Не забудьте натуральна краса дівчата. Gina може похвалитися розкішним волоссям, великими очима, дивовижно тонким табором і ніжками. Її талант для співу і малювання допоміг їй зануритися в Академії Санта Цецилі. Дівчинка навчалася актором і співом. Не дивно, що вона помітила режисерами і запросила на перший пагон.

р.

Instagram / @oldhollywoodemotions Збірна кар’єра Talented beauty була просто затребувана з різних режисерів. Плівка "Чорний орел" славили Лолобріду по всій Італії, а "Фанфан Туліп" - по всій Європі. Незабутній розклад був Есмеральда від Notre Dame de Paris виконав Гіна. Тим не менш, з часом дівчина почала відхиляти ті ролі, які не були цікавими для неї. Вона не хочу сказати, щоб вона була любов співу і скульптури, і стала хостом романтичних образів.

Відкрив її популярність Gina Lollobrigida автомобільй А з'явилася картина «Найкрасивій жінці у світі», де дівчина відіграла оперну співачку і виконав всі її частини самостійно. Ґіна з Голлівуду актори першого вехлону і завершили свою кінотуру у віці.

Instagram / @vintage.cuties.and.beauties Тільки любов і секретні романи Звісно, перша краса Італії була христинай Але Серце Jin був тільки даний Молоко Скуті. Пара заміжна в 1949 році, коли дівчина була тільки 22 років. Тим не менш, навіть такий сильний шлюб зламався в 1971 році, а в 1979 році Молоко Скотична трагічно загинула в автомобільній аварії.

До кінця життя Гіна Лоллобригід Гаманець з усього світу. У Юрія Гагаріна зацікавили чутки про те, що Ніна зацікавила Юрія Гагаріна, але зірка відмовилась від цих спекуляцій. У інтерв’ю акторка згадувала, що два радянські режисери навіть їдуть на голову.

Instagram / @goldenagearchive Ці два були Андрії Кончаловський і Микита Михалков. За словами актора, що вона була дуже любляча Андрія, потім Микита. Вони навіть обговорювали реєстрацію шлюбу, але, як тільки робота над, інтерес до кожного іншого Що сталося в Андреі.

Пізніше Гана почала спілкуватися з Микитою, але він вирішив, що таким чином леді вирішила помстати на браті. Звертаємо увагу на те, що у Михалкові з’явилась навіть короткострокова романтика. Слова весілля були просто слова. Gina був розчарований. у чоловіків.

669562

@j_rebel_princess Ніна Лоллобрідіда не була одружена знову, хоча романтика вона була досить. Вона майже впала в клаптяви Альфонсе, майже 30 років молодше її. Але в останні хвилини я змінив мій розум. П'ятий джентльмен все одно вдалося оформити шлюб, через який Лоллобригіда звинуватив його з ладу і пішов до суду. Не забудьте, що темпераментальна італійка не тільки гаряча і красива навіть в її віці, але і неймовірно багата.

Аттемпт на стан акторки спробував навіть свого сина. І в результаті він вийшов. Ніна призначила охоронця, оскільки її син відчував, що вона не могла керувати фінансами. Актриса була хуторною і знову прихована до оскарження рішення.

Instagram / @marilynjustine Хоча навіть такі складні скручування і повороти не заважають Gina Lollobrigida життяй Актриса активно займається благодійністю, володіє розкішною віллою в рідній Італії і планує жити більш ніж сто років. 4 липня акторка зустрілася з нею 95, але ми щиро сподіваємося, що її плани прийдуть до себе. Нехай здоров'я не не вдається талановитої диви.