12
Від звичайної лампи я зроблю варення м'яса, гарантовано отримати м'ясний шедевр
Багато людей, позбавлених звичайних цибулю або навіть нехтують ними. Але багато цікавих страв можна приготувати з неї. Наприклад, цибулевий соус, який поліпшить смак будь-якого м'яса: шашлик, курча або стейка. Все відразу смакує краще, якщо ви додаєте трохи цього цибулю варення. Готується просто, і за смаком перевершує всі соуси, які я знаю.
Редакція "Сайт" Вона розповідає про те, як зробити ріпчастий джем і що можна з'їсти його.
Інгредієнти цибулю
Підготовка
Ви можете зберігати цей соус цибулі довго. Вам необхідно поставити в прохолодне місце. Що це таке? Будь-який, дійсно. У домашніх умовах це постійний соус шашликів. Розкривається смак м'яса в цілому новим способом. У барбекю гості не помітили ніяких недоліків.
Я також люблю його з домашньою свининою куркою. Дуже цікавий смак. Але іноді мій чоловік тільки бере ложку і з'їдає цей варення прямо з баночки. Ось як добре він. Спробуйте приготувати і подивитися на себе.
Який соус ви зазвичай подаємо м'ясо?
Редакція "Сайт" Вона розповідає про те, як зробити ріпчастий джем і що можна з'їсти його.
Інгредієнти цибулю
- 1.3 кг червоних цибулі
- 50г оливкова олія
- 1кг червоне сухе
- 50г винний оцет
- 100г цукру
- 3.5г столова сіль
- 2g яблучна кислота
- 0,5г чорний перець
Підготовка
- Очистити цибулю і нарізати на дуже тонкі смужки.
- Залийте оливкову олію в сауте, покладіть цибулю в ній. Обсмажування, зрізання цибулі на повільному вогні. Він повинен стати м'яким і випускати сік. Довгий час не горить. Ми не потребуємо обертів.
- Змішайте сухий червоний і оцет. Покладіть його на вогонь і відваріть його до 105 грам.
- Коли цибуля м'яка, додайте оцтова суміш до неї. Варіть соус на повільному вогні до тих пір, поки майже всі рідини випаровуються. Після цього додайте цукор, сіль і яблучну кислоту. Перемішайте їх до повного розчинення. Варі джем до тих пір, поки цибулю не буде ніжним і товстим. З точки зору консистенції вона дійсно нагадує варення.
- Потім зніміть вогонь, додайте перець і залиште його на охолодження. Готовий соус покласти в стерилізовані банки. 714875
Ви можете зберігати цей соус цибулі довго. Вам необхідно поставити в прохолодне місце. Що це таке? Будь-який, дійсно. У домашніх умовах це постійний соус шашликів. Розкривається смак м'яса в цілому новим способом. У барбекю гості не помітили ніяких недоліків.
Я також люблю його з домашньою свининою куркою. Дуже цікавий смак. Але іноді мій чоловік тільки бере ложку і з'їдає цей варення прямо з баночки. Ось як добре він. Спробуйте приготувати і подивитися на себе.
Який соус ви зазвичай подаємо м'ясо?
Який сильний дух здатний
Моя бабуся навчила мене, як сказати віскі, так що гроші йдуть назад до мого гаманець, коли я витратив багато.