Вона повторила молитву Петра і Февронії щодня, сварки з чоловіком чудесно припинили.

Святі Петро і Маргарені вважаються покровцями. шлюбй У православних, їхнє життя і вчинки розглядаються моделі ідеального сімейного життя, християнської любові і відданості. Молитви до цих свят допомагають багато парам, щоб створити сімейне життя і знайти щастя материнства і батьківства, щоб зцілити з недуг.

Моя сестра використовувала для променя Петра і Февронії щодня, а з тих пір, поки сварки з чоловіком рясно припинили.

Сьогодні видання. "Сайт" Я хочу знати найважливіше. молитви Для збереження сім'ї. Я не скажу його на свято, але кожен день!

Любов не кип'ятіння пристрастей, не емоції, не чуттєвий досвід, але готовність поділитися радістю і дивувати з коханою людиною, готовність перенести свої недоліки, розмалювати плече, коли важко, і вдячні йому. Ця заява дуже добре описує життя Муромських чудесних робіт Петра і Феврони.

Ці святі зуміли перенести їх життядовга І не зрадіти, не відступати, не міняти один інший. Петро і лютронія, навіть в найскладніших моментах їхнього життя, не дали своєї душі половинки, але навпаки, тримали руки і пішли через життя на тому ж шляху - щастя, благополуччя і любові.

Бог приніс цю пара разом дивовижним чином. Брат Муромського князя Петра мав серйозну хворобу. Довгий час шукав розв'язання його, але не було результатів. Після того, як князь мала пророка мрія, що він загострить його дочку бджоляра, селянина Луронії.

У Рязані князь знайшов дівчину і вона допомогла йому. Повернувшись, вона попросила князі стати чоловіком. Після його загоєння Петро зберіг свою обіцянку, взяв Февронію як дружину і ніколи не пошкодив її.

Під час свого земного життя ця пара показала неймовірну відданість один одному. Всі радості і труднощі, які використовуються для розділення навпіл. Навіть коли Муромські бояри звернулися до князів з селянського класу і вимагали, що князь відмовився на престол, Петро не залишав Февронію і залишив місто з нею.

Незабаром після того, як їх відправлення, трафа і турмойл почався, люди самі попросили князі повернути і приймати місце законного правителя. Перед тим як вийти на інший світ, згідно з цікавими користувацькими, пара приймала монастику з іменами Давида та Євфросине. Святі Петро і лютронія залишили цей смертний світ в той же день. Вони розповіли їх, щоб зібрати їх разом. А до цього дня реліквії Муромського дива, які відпочивають.

Молитви до цих свят мають велику чудотворну силу. Вони допомагають виправити її. сім'я миру і гармоніяМи хочемо, щоб шлюб був наповнений щастям і любов'ю.

Молитва за збереження сім'ї «Справедливі дружини праведні, Петра і лютронії, молитися за кожного страждання і за допомогою лорда потрібно!» Поїхали з дому, загиблого і квублами, зберігають шлюб, благословили Господа, назавжди і коли-небудь. Я і мій чоловік хоче жити, щоб служити нашим Отцем, щоб виконати Його інструкції, щоб дізнатися Його Царство.

Я довіряю у вашій родині з усім серцем, а у молитві за сім’ю до Великого Господа. Не залишаємо нас, дружини (назви), в сухарстві, не залишають в радості. Без праведного сімейного життя Господі. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амен.

Важливо сказати про молитву з серця! Є тисячі прикладів, де люди дійсно мусять їх щастя.

Коли вони не відрізняються. Немає фігури, немає багатства, немає краси, не приголомшливий вигляд. Вони мають гарне серце і просять Бога. І Бог дає їм. Бо Бог не дивиться на обличчя. Бог вибирає серце!

Я також пропоную читання простих команд для гармонійних відносин в сім'ї з архіреста Андрея Ткачева. Люблю, на своєму погляді, має бути як карнал, так і духовно, інакше нічого!

І нарешті я хочу поділитися з вами щось важливе. сімейнийНе забуває головне. У всіх обставинах життя (і особливо в складних, необхідно пам'ятати, що чоловік і дружина живуть разом не для того, щоб дізнатися, хто правий, хто винний, або переробити один одному, але для того, щоб втекти разом. Пасив для миру, любові і щастя.

Життя настільки коротке, оцінюйте кожен момент разом. Шлях любові розгладить всі протиріччя!