Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Сусід дідусь на п'ятий рік тому смородина, ягоди люблять великі виногради

Подруга діда, навіть від старих кущів Збір врожаюй Вчити мене все. «Федеруючий чорної смородини, мабуть, один з найважливіших речей, щоб зробити при догляді за цією надвітамінною ягодою!». За п'ятий рік Віталій Веніяминовович використовує цей життєвий хак і все добре збирається.

Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть, що смородинаДодайте розмір. Доведена схема протягом багатьох років!

Якщо ягоди дрібні і кислі, є тільки дві причини цього: поганий сорт або старі кущі. І якщо перша причина вже не виправдала, то другий приходить до розуму тільки зміна куща до нового. Зупинити, зупинитися, не робити це!

В той час як молодий кущ почне і почне давати хороший урожай, час буде прийматися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

"Я тільки використовую одне годування - крохмаль на основі, і це бездоганно!" говорить сусід. По-перше, сам крохмаль дуже корисний для цієї рослини, оскільки він містить безліч корисних елементів і калію у великій кількості. Так це годування ефективно насичує грунт корисними мікроелементами і смородини швидше зросте. Крім того, від такого годування Ягоди ростуть Дуже дякую!

По-друге, це дуже бюджетний. комбікормПісля всього, крохмаль набагато дешевше, ніж придбані кошти магазину.

Я не гона, як ви занадто довго, обмін рецептом. Купити пакет крохмалю близько 200 грам і залити в велику каструлю. Зніміть крохмаль в трьох літрах проточної води. Поставте суміш на вогонь і доведіть до кипіння постійним перемішуванням.

Нехай добрива злегка заварити, а потім розвести її в 10 л води. Після того, як безпечно поливати ваші смородини кущі.

2034697

Ви можете використовувати його. картопля-очищувачВони також мають крохмаль. Цей варіант ще більш бюджетний! Під час зими збирають і суші картопляні пілінги. Ви можете висихати декомпозицією в одному шарі на рівні сухої поверхні. Отже, навесні буде зібрано достатню кількість матеріалу, і можна буде приготувати підживлення.
й ¶
Що потрібно: залити 4 прес-очищення в відрі, залити гарячою водою і наполягати близько 5 днів. Будь ласка, зауважте, що підживлення необхідно перемішати не менше 3 разів протягом усього періоду. Коли піна з'являється на поверхні, годування готове!

й ¶
Якщо так буває, що немає часу на сухі картопляні пілінги, можна використовувати сирі. Навколо куща копають отвори близько 10 сантиметрів глибоко. Залийте настій з картопляними пілінгами і заглибте їх.
й ¶
Такий підгодівлі для смородини слід проводити навесні і восени. Влітку можна просто захопити картопляні пілінги під кущем.

Також я пропоную дізнатися, як розрізати чорної смородини, щоб омолодити її, і як доглядати за рослиною після цієї процедури. При очищенні простору для здорових молодих пагонів ми знизимо навантаження на втомлену кореневу систему куща, а не тільки!

Обрізка і годування чорний Після збору врожаю цього року вони допомогли мені отримати величезний урожай цього року. Так своєчасна обробка, обрізка і годування є запорукою відмінного врожаю. Звісно, я не знайшов Америку, але я побачила його особисто від власного досвіду.

Смородина вже виросла раніше, але урожай в 3-4 рази менше, ніж зараз. Збір врожаю!

Як годувати чорної смородини?